Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Tickets

Ja, iedereen heeft wel een mening over de ticketprijzen, we blijven toch Hollanders. Wij vinden 195 euro een schappelijke prijs voor drie dagen lol – we kondigen vast aan dat onze pijngrens wel zo ongeveer bij de tweehonderd zal liggen. Een gewaarschuwd mens… ;-)

Wat kost dat?

Het was even wennen, maar Lowlands verkocht in 2014 niet uit in een vloek en een zucht. Terwijl op de Lowlands-burelen de champagne al koud stond, kwam er een kleine middelvinger van het zo trouwe publiek en bleef de teller rond de 50.000 steken op de eerste dag. Pas een ruime drie maanden later was Lowlands echt uitverkocht.

Er zijn dus geen entreekaartjes meer te koop. Je kunt bij Lowlands nog wel terecht voor:

  • Camperkaart. Geeft in combinatie met je festivalticket toegang tot camping 7 voor camper of twee motoren (+ één tent) of één motor (+ twee tenten): 69 euro inclusief servicekosten.
  • Podpads: een soort kabouterhuisjes voor mensen die geen zin hebben om met een tentje te slepen. Worden voor je opgebouwd en afgebroken en, wellicht nog belangrijker voor smartphoneverslaafden, komen met elektriciteitsaansluiting. Arrangementen zijn hier te boeken
  • Parkeerkaart: voor het eerst in de Lowlands-historie moet je voor parkeren dokken als je met de auto komt. 15 euri in de voorverkoop, een tientje meer aan de kassa

Waar kun je extra’s kopen?

Dat kan via de Lowlands-site. Daar vind je overigens een link naar de Ticketmaster-site.

Lowlands en andere muziekdingesen raden je terecht af om je heil te zoeken op de zwarte markt, mocht je toch een koopje willen scoren.