Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Years & Years

vrijdag 13:30 - 14:30 Heineken

Type

Land

Eerdere optredens

Lowlands 2015BBC Sound Of wint, heeft een goede kans om aan het eind van de rit ook echt met de hoofdprijs in handen te staan.

Ellie Goulding, Jessie J, Haim en Sam Smith zijn wat winnaars van de laatste jaren – en kijk waar die nu staan. Grote kans dus dat we nog van Years & Years, titeldrager in 2015, gaan horen. Zeker als je weet dat hun soulvolle electropop richting het hoekje van Disclosure gaat. Oftewel: onweerstaanbaar en eigentijds.

Het is een bijzonder trio: zanger Olly Alexander (uit Wales) is ook bekend als acteur, Emre Turkmen (inderdaad, uit Turkije) was in een vroeger leven architect en alleen Mikey Goldsworthy’s verleden in AustraliĆ« is voor ons een raadsel. Ze houden van Heart En Whitney Houston, hebben een verleden in rockbands maar spelen vooral keyboards en synths. Het hart in de jaren tachtig, de sound van 2015: zorg ervoor dat je erbij bent, voordat ze volgend jaar misschien wel in de Alpha staan.