Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Underworld

vrijdag 20:45 - 22:15 Heineken

Underworld komt weer naar de polder. De Br/ormatie draait inmiddels alweer een kleine dertig jaar mee en mag gerust beschouwd worden als één van de pioniers in het genre. De iconische eerste klanken van de tot cult verheven plaat ‘Born Slippy’ zorgen bij minstens drie generaties voor aangename nekrillingen, kippenvel op de onderarmen en mild verwijdde pupillen.

Als je al zo lang mee gaat als Underworld, is het niet zo gek dat je al een paar bezoekjes aan Lowlands achter de rug hebt: tweemaal in de vorige eeuw, toen nog in de Bravo, in 2000 en 2002 Alpha-waardig en ook in 2008 was de Alpha te klein voor het Britse duo. Na een aantal recente soloprojecten van beide heren zijn ze nu weer samen om hun oude platen af te stoffen.

Underworld staat voor een mix van techno, house, drum and bass en pop, op een hoog tempo in elkaar gedraaid. Komt allen zien hoe twee oude rotten (Karl Hyde, 1957, en Rick Smith, 1959) de rave levend houden – en de rave hun.