Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Twenty One Pilots

zondag 15:00 - 16:00 Heineken

Het is bij Twenty One Pilots als met carnavalsliedjes: je mag het eigenlijk niet goed vinden, je wilt het niet goed vinden, maar ongemerkt beginnen je voetjes na een paar minuten in het ritme mee te wippen en een half uur later loop je zingend voorop in de polonaise.

Een polonaise was het nog net niet tijdens hun eerste doortocht op Lowlands in 2013, maar Tyler Joseph en Josh Dun hebben de kunst der publieksmennerij geperfectioneerd en zorgden voor een van de grootste feestjes van het festival. Platte eurodisco en hiphopbeats versmelten met de falset van Joseph, die drie seconden later zijn irritant piepende rapstem als een virus parkeert in je hoofd om die plek niet meer te verlaten.

Kunst, vroeg u? Ha, die vraag stel je ook niet bij Green Day. Net als Billy Joe en zijn mannen zijn Twenty One Pilots rasmuzikanten én rasentertainers, die op bestelling uw huis op stelten komen zetten.