Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Todd Terje & Olsen Band

zondag 20:00 - 21:00 Bravo

In/menig dansvloer gedomineerd door een groove die zo verslavend was als een Hema-worst voor de die-hard Lowlander. Wie ‘Inspector Norse’ niet kent, heeft de afgelopen jaren kennelijk in een techno-bunker gewoond.

Verantwoordelijk voor deze muzikale chocoladereep is een Noor die vanaf 2005 net zo vaak van gezichtshaar-begroeiing wisselde als van artiestnaam: Terje Olson. Als Todd Terje – de naam is een eerbetoon aan de Amerikaanse dj Todd Terry – bestiert hij samen met mede -Cosmic Disco Don’s Lindstrøm en Prins Thomas het Koninkrijk der Cosmic Space Disco. Ongenaakbaar op z’n troon zittend smijt Terje vanaf 2005 de ene na de andere kosmische groove de wereld in.

In het jaar dat zijn magnus opus uitkwam, toverde Todd in z’n eentje de X-Ray om in een dampend discopaleis. Dit jaar zal hij moeten verhuizen naar een groter onderkomen; hij neemt z’n achtkoppige band mee. En de Bravo past ook meer bij zijn huidige status. Smeer je goed in, want het is wetenschappelijk bewezen: waar Todd optreedt, schijnt niet veel later ook de zon.