Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Passenger

zondag 17:45 - 18:45 Alpha

“This is the biggest gig that I’ve ever done in my life and I’m pretty fucking scared”. Was getekend, Passenger, Pinkpop 2013. Opvallende woorden van een bescheiden mannetje uit Brighton. De hele Limburgse weide lag aan de voeten van deze Mike Rosenberg, die eindelijk doorbrak. Niet met zijn band Passenger, maar als solo-artiest onder dezelfde naam.

Vijf albums bracht hij sindsdien uit, waarvan het laatste vorig jaar. Whispers staat vol met lieve folkpopliederen die lekker in je hoofd blijven hangen. Prima voor een zonnige middag op een Limburgse drafbaan, maar kunnen we daar op de Alpha-heuvels ook zo lekker bij wegdromen? De zoetsappige teksten, die prima de inhoud kunnen vormen van een tienerpoƫziealbum, zijn misschien voor Lowlands-begrippen wat te mild. Aan Passenger de taak om die gedachte weg te nemen, en ons lekker mee te laten dromen.