Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Joost van Bellen

zondag 03:30 - 04:55 Bravo

Type

Land

Lowlands 2015Lowlands 2009

Lowlands 2008

Lowlands 2007

/05

Lowlands 2/v>

Joost van Bellen introduceren? Kom nou. Als je Joost/en jaren niet in een van de genoemde aliassen hebt gezien, ben je tijdens Lowlands waarschijnlijk nooit uit je tentje op camping 3 geweest. Want Joost is niet te missen. Van Bellen heeft vanaf 2004 ieder jaar – met uitzondering van 2006 – op Lowlands gestaan als DJ, performer of stalmeester.

Wat Bløf is voor Concert At Sea, is Joost van Bellen voor Lowlands: een zekerheidje. Een kleine greep uit ’s-mans Lowlands-ouevre: Mr Tïtty Twïster (Herman ze German), Mr. Lowlands Rave, Mr Oud Hollandsch Acid Feest (2004), DJ, schrijver (met zijn boek ‘Pandaogen’ stond hij verleden jaar in de Romeo). Een wandelende encyclopedie vol Lowlands-anekdotes en bovenal een echte liefhebber.

Dit jaar is Rauw jarig / en zal Joost flink uit gaan pakken in het laatste tijdslot van de Bravo op zondag. Voorafgaand aan z’n jaarlijkse Lowlands-optreden geeft hij een intiem feestje waarbij 40 companen acte de presence zullen geven. Hopelijk neemt hij wat van zijn uitgenodigde gasten mee naar Biddinghuizen. Maar mocht er onverhoopt niemand van zijn vrienden op z’n Lowlands-feestje verschijnen, dan staat de uitkomst toch al vast: een zwaar gehavende, zieltochende Bravo met dito Bravo-bewoners.