Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Diary of a teenage girl

vrijdag 18:15 - 20:00 Echo

Type

Eerdere optredens

Lowlands 2015

Kom je net van Tame Impala of The Allah-lahs en wil je nog even doorzweven op die hippiewolk? Maak dan een tripje naar de Echo voor deze lieve coming-of-age indiefilm, gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Phoebe Gloeckner.

De jonge hoofdpersoon Minnie heeft voor het eerst seks gehad, en vertrouwt haar meest intieme gedachten daarover toe aan een bandrecorder. Dat haar seksuele partner de vriend van haar moeder is, is voor de kijker natuurlijk wel een beetje creepy, maar zelf kan ze niet wachten tot de volgende keer. Enigszins eng is deze film wel, maar toch ook erg sympathiek, en vooral met humor gebracht.    

Bovendien de moeite waard vanwege de prachtige cinematographie die je meeneemt naar de jaren zeventig. Toen dat nog allemaal kon, ja. Met onder andere Alexander Skarsgard en Kristen Wiig, en het regisseerdebuut van Marielle Heller.