Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

De Sluwe Vos

zaterdag 23:00 - 00:30 Bravo

Type

Land

Lowlands 2015native English speaking geezer zijn of haar tong breken over Robert Vosmeijer’s elektronische alias. ‘De Sluwe Vos’ bekt niet echt lekker in niet-Nederlands sprekende landen. Maar als ‘Sly Fox’ z’n in dirty kicks en hooks gedrenkte mix van house, techno en rave op het publiek loslaat, denkt niemand meer aan zo’n uitspreekbare naam.

De ster van de Vos was al behoorlijk gestegen door de kraker ‘OG Anthem’ en energieke livesets, maar voor z’n recente plaat KONTRA schakelde De Sluwe Vos nog een tandje bij; een rits aan mooie samenwerkingen (is Sticks toevallig ook niet op Lowlands?) en een vette 3D VJ-show ondersteunen live de mindblowing tracks die Vosmeijer uit z’n TR-909, sequencers, (analoge) synths, effecten, controllers en laptop ronselt.

Het is voor ons geen vraag meer of De Sluwe Vos op de techno-zaterdag in de Bravo speelt. Wel of Dettmann en Karenn zijn energieniveau gaan evenaren.