Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Boys Noize b2b BAAUER

zondag 02:00 - 03:30 Bravo

Oi Oi Oi! De/ducer en technoheld Alexander Ridha, beter bekend als Boys Noize, staat weer op het programma. In 2009 sloot hij de zondag in de Bravo (en dus die editie van Lowlands) af met zijn glorieus overstuurde beuk-electro. Inmiddels is hij vele samenwerkingen verder (we noemen Skrillex, Mr Oizo, Chilly Gonzales) en maakt hij graag uitstapjes naar andere muziekstijlen in zijn vele remixes.

En mixen zal hij, in een Back2Back-sessie met Baauer. Deze Amerikaanse producer kennen we natuurlijk van zijn tot viral geĆ«xplodeerde hit ‘Harlem Shake’ (reminder nodig?). Op zijn muziek kun je alleen heel lijp dansen, en dat is ook precies wat iedereen stond te doen bij zijn optreden in de Bravo in 2013. Inclusief Baauer zelf.

Een Back2Back-sessie heeft altijd de potentie uit te groeien tot een eclectisch hoogtepunt waar mensen nog jaren over napraten. Met deze twee producers komt het gegarandeerd tot vuig vuurwerk, waar je dus heel lijp van gaat dansen.