Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Bastille

zaterdag 19:40 - 20:40 Alpha

Type

Land

Eerdere optredens

Lowlands 2015Bijna drie jaar lang wist het viertal te teren op het debuutalbum Bad Blood en de re-issue daarvan, All This Bad Blood. Zet ‘Things We Lost in the Fire’ op en er is zelfs kans dat je buurvrouw het herkent en een beetje meezingt: “The things we lost in the faya-faya-faya…” Ook ‘Pompeii’ werd een hitje. Beide aanstekelijke liedjes met veel diverse denkrichtingen, maar daar schuilt ook enigszins het probleem.

Volstrekt onduidelijk is het namelijk wat de band wil. Het hangt ergens tussen indie, pop, nu-metal, radiovriendelijke dance en emo in. Het heeft van alles wat, maar het levert uiteindelijk een product op dat in niets uitblinkt, en daarom komen we toch weer op dat dertien in een dozijn. Wellicht dat het nieuwe werk kan verrassen. Eigenlijk is dat ook wel een vereiste, willen de Britten op enige wijze indruk achterlaten in de polder.