Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Balthazar

zaterdag 16:55 - 17:55 Heineken

We weten niet hoe het met jullie is, maar wij kunnen ons al heel wat momenten herinneren, van verscheidene festivals, dat we triomfantelijk ons biologisch afbreekbare plastic bekertje met een laatste restje lauw bier in de hoogte hielden terwijl Balthazar ‘raise your glass’ zong. Op Lowlands, op Best Kept Secret, op Where The Wild Things Are, nog eens op Best Kept Secret.

Klonk dat alsof we het zat zijn? Oh, sorry, dat is niet de bedoeling. We zijn dol op de godenzonen (en -dochter) uit Vlaanderen die met enkele heerlijke popplaten het stempel van ‘nieuwe dEUS’ van zich af hebben geschud en gewoon op zichzelf kunnen staan. Noem Balthazar en de gemiddelde muziekliefhebber veert op.

Eerder hebben we ze weleens koket arrogant genoemd, maar dat was liefkozend bedoeld. Belgen vinden óns doorgaans arrogant, dus wat tegengewicht is voor niemand slecht.