Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

All Time Low

vrijdag 19:00 - 20:00 Heineken

Type

Land

Eerdere optredens

Lowlands 2015Lowlands 2010

Aa/ poppunk en energieke liveshows; dat is waar All Time Low voor staat. De band is door de jaren heen volwassen geworden en heeft een solide livesound waar menig poppunkbandje jaloers op mag zijn. Het nieuwe album Future Hearts staat ook weer vol nummers die je eigenlijk niet leuk wíl vinden, maar stiekem toch meeblèrt. (Zachtjes, dan. Zachtjes meeblèren.)

Vergeet echter niet een naald en oordopjes mee te nemen, want de band heeft de neiging zichzelf net even iets té grappig te vinden. De gemiddelde interactie onderling en met het publiek is wel van een niveautje all time low. Piemels, tieten en orgies, tot grote vreugde van de hysterisch gillende beha-gooiende bakvissen op de voorste rijen. Kun je daar echter doorheen prikken (niet letterlijk, dan doe je die meisjes pijn), dan kan dit optreden maar zo één der guilty pleasures van Lowlands 2015 worden.