Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Wetenschappertje spelen op Lowlands

Dat Lowlands een hele happening is, weten we allemaal. Elk jaar reizen in dat derde weekend van augustus ongeveer 55.000 mensen af naar Biddinghuizen om zich onder te dompelen in een driedaags feest van muziek en cultuur, onder het genot van heerlijk eten en (goed?) bier. Sociaal, leerzaam, “what happens on Lowlands stays on Lowlands“, noem maar op. Een interessante plek voor de wetenschap, dus.

Daarom zijn Lowlands, maandblad New Scientist en Campagnebureau BKB nu op zoek naar wetenschappers die wetenschappelijk onderzoek op het festival zou willen doen. Zij kunnen gebruik maken van de anonieme of vrijwillige medewerking van bezoekers en mogen van het terrein gebruik maken, mits het hun onderzoek helpt.

Kortom, heb jij altijd al eens willen uitzoeken welk percentage van de Lowlanders seks heeft in een te kleine tent, of wat het meest meegebrachte voedsel is? Check dan deze link even voor alle benodigde informatie!

Geen tijd/zin om bepaalde zaken te onderzoeken? We zijn wel benieuwd naar jullie idee├źn, dus drop ze vooral in de comments!

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.