Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Weerbericht: heerlijk zonnige Lowlands in het vooruitzicht

Als je nu naar buiten kijkt, of daar zelfs bent geweest, dan zie je dat het niet best is. Vies, nat, herfstig, donker. Volstrekt kansloos. Verre van ideaal festivalweer, kunnen we wel stellen. Maar er gloort hoop.

Volgens weeronline.nl kunnen we ons op gaan maken voor een heerlijke Lowlands. Tot dinsdag is het erg slecht weer, maar daarna klaart het dan toch langzaam op. Woensdag warmt het al een beetje op, waarna het donderdag tot en met zondag heerlijk zomers weer is. Overdag wordt het een graad of 25, met regelmatig zon. ’s Nachts blijft het dan rond de 15 graden. Ja, er is wel kans op een buitje, maar veel naam mag het niet hebben. Maandag lijkt het wel iets slechter te worden.

Weeronline-maandagverwachting

De meteorologen van Weerplaza en het KNMI zijn íets negatiever. Beide weerbureaus voorspellen op de zaterdag en de zondag een grotere kans op een bui(tje), met mogelijk een klap onweer. Echt spannend lijkt het niet te worden, en zoveel regen als vorig jaar op zondag zal er in elk geval niet vallen. Hoogstens een half uurtje dansen in je poncho, daarna weer lekker opdrogen in de zon.

Kortom: tot dusver ziet het er allemaal heel erg prima uit. Wij kijken alvast uit naar het eerste koude biertje.

weerbericht-knmi

Dit is het eerste weerbericht dat we in de aanloop naar Lowlands plaatsen. Tot donderdag publiceren we elke dag een update.

3 reacties

  1. Thijs

    Top. En een eventueel buitje tegen het stof is stiekem nog wel lekker ook.

  2. Sjoerd

    Godsamme, we zen nie van suiker!

  3. joppe

    lekker festival weer. tussen de bedrijven door (als er dan al tijd voor is) ff het lijf laten rusten in het gras :-) met lekkere muzie op de achtergrond…. lijkt weer super te worden. man kheb er zin in. VW busje al gepakt !!!

U kunt niet meer reageren.