Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Weerbericht #3: zomer, zomer, zomer

De zon doet vandaag zijn uiterste best om weer eens zijn gezicht te laten zien. Dat mag ook wel: hij heeft wat in te halen en morgen staan we in de rij voor Lowlands. Laten we het er over eens zijn dat een beetje tof weer daar heel fijn bij is, of je nu in de file in Elburg, op de dijk of op de camping staat. Geen zorgen: alles komt goed.

Bij Weeronline is de voorspelling ten opzichte van gisterochtend positief bijgesteld. In plaats van een gemiddeld weercijfer van 7,8 komen we nu uit op een 8,3. Zo nu en dan een wolkje, maar met name zaterdag en zondag veel zon. Elke dag wordt het 25 tot 27 graden. Op zondag is er wel een grotere kans op een bui, maar echte buien lijken er pas te komen op maandag. Houd er dus rekening mee dat je een natte tent mee naar huis mag zeulen als je op maandag  vertrekt.

weeronline1908

De metereologen van het KNMI en Weerplaza zijn het eens met de voorspellingen van Weeronline. Ook zij voorzien op zondag een grotere kans op buien, al zal er naar alle waarschijnlijkheid niet heel veel hemelwater vallen.

knmi1908

We zullen je morgen voor de laatste keer van een weerupdate voorzien, al is de kans dat er nog iets verandert niet groot. Wij maken ons op voor een zonnige editie van Lowlands. Pak je zwemkleding, je plantenspuit en je waterpistool maar in!

2 reacties

  1. sil

    We mogen teletekstpagina 704 op onze blote knietjes danken dat zij dit weer voor ons geregeld hebben. Dat doen ze toch maar weer mooi….

  2. joppe

    ik heb begrepen dat paulus pietzema dit heeft gearangeerd. fijn hoor !!

U kunt niet meer reageren.