Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Weerbericht #2: íets meer wolken aan de horizon

Zoals je misschien wel weet als je dezer dagen net als ons vaker het weerbericht checkt dan je Facebook, geeft Weeronline elke dag een cijfer. Hoe het ervoor staat met donderdag t/m zondag? Het ziet er nog steeds goed uit, maar de verwachtingen zijn íets naar beneden bijgesteld.

Maar geen zorgen. Ze zijn er bij Weeronline in elk geval nog van overtuigd dat we ons op mogen maken voor een Lowlands met heerlijke temperaturen. Met 24 graden op donderdag in de rij staan, en de rest van het weekend 25 tot 27 graden. Niet verkeerd, al zal het iets meer bewolkt zijn dan maandag nog werd gedacht. Ook is de kans op een spat regen wat vergroot, maar het blijft een spat. Gemiddelde weercijfer gisteren: 8.5. Vandaag: 7.8. Nog steeds prima, toch?

weerplaza1808

Bij het KNMI en Weerplaza denken ze er nog ongeveer hetzelfde over. Kleine kans op een bui en volgens Weerplaza nu op de vrijdag en de zondag een klap onweer. De kans op buien is op zaterdag nu wat kleiner en op zondag wat groter. Mogelijk trekt de wind dan ook wat aan, maar een verkoelend briesje zeggen wij geen nee tegen. Zolang het schuim maar niet van ons bier afwaait.

knmi1808

Dit is het tweede weerbericht dat we in de aanloop naar Lowlands plaatsen. Tot donderdag publiceren we elke dag een update.

2 reacties

  1. Guinness

    Als ik nu naar buiten kijk kan ik het me haast niet voorstellen.

    Deze verwachtingen zien er perfect uit

  2. Mark

    Als het donderdag maar droog is, dan is het voor mij al prima.

U kunt niet meer reageren.