Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Weerbericht #4: Zon met een nat staartje

Korte broek en hippe flip-flops aan? Prima keuze, tot zondagmiddag! De intocht in Biddinghuizen gaat gepaard met de terugkeer van de zon. Die blijft tot zondagmiddag, wanneer we enkele (verfrissende…) buien krijgen.

Buiten kleurt het blauw, en onze vrinden van Weeronline geven deze dag daarom een 8. Net als de eerste twee Lowlands-dagen overigens, waarbij de zaterdag er met een 27 graden nog met een vette Van Eendenburg-grijns bovenuit steekt.

Schermafbeelding 2015-08-20 om 08.46.10

Het KNMI en Weerplaza zijn net zo eensluidend en verwachten de komende dagen tussen de 25 en 27 graden en niet of nauwelijks een druppeltje neerslag. Daarmee wordt het dus aanmerkelijk beter dan vorig jaar, toen we een van de koudste festivals in de Lowlands-historie hadden.

Enige domper is dat de drie voorspellers net zo unaniem zijn over de zondag en maandag. Het ziet er naar uit dat het in de loop van zondag gaat regenen, en dat op de vertrekmaandag zeker zo zal zijn. Weeronline geeft die dag dan een 2. Maar het duurt nog een paar dagen, dus wellicht dat het nog bijtrekt… We gaan op weg!

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.