Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Verwarring alom: Âme naar Lowlands?

De (zelf)bevestigingen die buiten het reguliere kanaal op internet opduiken zijn dun gezaaid dit jaar. DJ Tennis, Howard Komproe, La Sra. Tomasa, dan stopt het wel. Onze wenkbrauwen schoten dan ook een centimeter omhoog toen we onverwachts de naam van het Duitse electronische duo Âme zagen staan… in een door Lowlands zelf geplaatste advertentie in de OOR van deze maand! Terwijl een blik op de Lowlandssite ons leert dat Âme niet in de line-up tot nu toe voorkomt.

Hoewel er geen verwijzing naar Lowlands of Biddinghuizen is op hun Facebook, Soundcloud of Resident Advisor-account, zou een live set van Âme niet onlogisch zijn; Frank Wiedemann is 50 procent van Âme en 50 procent van Howling, het duo dat op de Lowlandsvrijdag staat geprogrammeerd.

Over de laatste zelfbevestiging – van The War On Drugs – schreef Rapid Razor Bob nog “verwarring alom“. De verwarring blijft, want in een reactie aan Lowlove bevestigt nog ontkent de organisatie de komst van Âme. Wij schrijven het duo in ieder geval met potlood bij the line-up.

Update: inmiddels is de komst van Âme door de organisatie bevestigd.

5 reacties

 1. Koekebakker

  Verder in het nieuws mbt Lowlands:
  EvE wachtte op 4 mei nog op ‘een hele belangrijke bevestiging van een artiest voor Lowlands’.
  Zou deze al bekend zijn gemaakt in de laatste lijst namen, ging het toch niet door (The War On Drugs?) of wordt er nog een belangrijke act bevestigd? Over welke act zou dit gaan? Voor mijzelf zorgt het voor meer vragen dan antwoorden.
  Door het artikel weten we in ieder geval wel dat Eric zijn neushaar knipt op de kantoor-wc…

  http://www.nrcq.nl/2015/05/04/de-directeur-van-lowlands-is-bang-voor-een-romance-op-zijn-werk

 2. Mark

  Hahaha. Hope not. Sufjan Stevens mag komen van mij.

U kunt niet meer reageren.