Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Tweederde stemmers voelt wel wat voor doordeweekse Lowlands

Het was min of meer een slip of the tongue, want Van Eerdenburg deed het later weer af als niet meer dan een hersenspinsel, maar ondertussen voelt de Lowlove-bezoeker best wel wat voor een doordeweekse Lowlands – bleek uit onze peiling.

Op Eurosonic/Noorderslag kwam die optie namelijk medio januari ter sprake. EvE zei toen dat hij er “serieus” overwoog om dat te doen om minder concurrentie van andere festivals te hebben.

Prima idee, zei ongeveer tweederde van de stemmers in de peiling die we daaraan koppelden. Er stemden in totaal 327 mensen.

Lowlands verplaatsen naar doordeweeks?

  • Goed idee! (68%)
  • Slecht idee! (32%)
Aantal stemmen: 327

2 reacties

  1. joppe

    nou.. ik las dat EvE dat helemaal niet serieus overwoog. hij speelde met de gedachte maar is er nooit serieus over gaan peinzen. De komende jaren niet zegt hij in een interview…..

  2. Giel

    Misschien dat hij nu na deze peiling het wel gaat doen. Onze groep met 15 man waren ook meteen enthousiast! Maandag lekker tentje opzetten.. Di -woe-do lekker knallen en vrijdag gebroken naar huis. Maar dan is het weekend .. Heerlijk!

U kunt niet meer reageren.