Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Ticketprijzen blijven gelijk, CJP keert terug

Een ticket voor Lowlands 2015 blijft in prijs gelijk aan de vorige editie. Inclusief de welbekende servicekosten komen de kosten uit op het bedrag van 195 euro, die vanaf zaterdag 7 februari kunnen worden afgerekend.

Met de nieuwe editie zien we een terugkeer van de korting voor CJP-houders. Na een jaartje afwezig te zijn geweest biedt CJP weer tien euro korting, waardoor je nu 185 euro betaalt voor een kaartje. Nieuw is wel dat CJP-houders niet één, maar twee tickets kunnen kopen met die korting. Hier kun je lezen hoe je de kortingscode bemachtigt, zodat je op 7 februari niet in de stress hoeft te schieten!

Ook niet geheel onbelangrijk: de muntprijs blijft gelijk aan die van vorig jaar. Voor het vierde jaar op rij kost een biertje 2,60 euro.

De vorig jaar ingevoerde parkeerkosten blijven ook gelijk. In de voorverkoop betaal je 15 euro om je voiture op loopafstand van de campings te parkeren, aan de poort tik je 25 euro af.

Tot slot kun je ook nog enige korting krijgen wanneer je met de bus naar het festival afreist. Je krijgt sowieso tien euro korting wanneer je voor deze optie kiest, maar wanneer je dat voor 1 mei kenbaar maakt, krijg je nog eens tien euro korting. Net zoals vorig jaar verloopt dit via Event Travel, dat vanuit maar liefst 580 hoeken bussen laat rijden. Ga je toch met de trein? Ook de gratis pendelbussen vanaf stations Dronten en Lelystad Centrum blijven behouden.

7 reacties

 1. Thomas

  Jaaahaaa mensen, kom maar binnen met het gezeik! Of wellicht niet, die busreis van vorig jaar was best wel chill.

 2. joppe

  leuk leuk leuk…..
  wat kost een camper ticket dit jaar… ik zie geen prijzen ?!?

 3. jelle

  Cjp was er vorig jaar wel hoor! Alleen voor eindexamenkandidaten. Je kan zeker niet en/en korting doen? Dus en met de bus/en met cjp?

 4. Ronald

  schenkt Heineken ook 25 cl of gaan deze naar standaard Heineken (20 cl.)?

 5. joris

  lowlands snapt het niet ook dit jaar weer 15 euro vragen voor een parkeerticket. vorig jaar was dat onder het motto dat ze dan de parkeerplaatsen konden verbeteren. nou die zijn klaar dus ok geen geld meer vragen dan!

U kunt niet meer reageren.