Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Zie daar: het blokkenschema

Klaar. Daar is ie. Het blokkenschema van Lowlands 2015, gemaakt door de noeste werkers van Lowlove op basis van de programmakrant, die morgenochtend wordt meegeleverd met nrc.next. Weten wanneer je favoriete band speelt? Welke acts tegelijk optreden? In welke tent je het meest moet zijn? Hier.

20 reacties

 1. Mark

  Todd Terje en Kendrick tegelijk. Verdomme.

 2. Druif

  Wat een feest gaat het weer worden. Ik kan mij zonder probleem elke dag van start tot finish prima vermaken. In de praktijk betekent dat meestal dat ik veel te veel ga missen!

 3. Frank

  Iedereen maakt zich druk over het blokkenschema, headliners en plattegrond, maar ik hoor niemand over het aller aller belangrijkste: ruil je lauwe om voor een kouwe!!! Gaan onze vrienden van Heineken dit ook aanbieden????

 4. Frank

  Nee Frank.

 5. Mark

  Heey Frank. Nee.

 6. Indiaantje89

  Jullie hadden het zelf vat al gezien, maar in de app staat er nog een G van Grolsch ipv de H van Heineken.

  • Peter

   Ja, klopt. Om dat aan te passen moest Apple onze update even doorduwen. Dat hebben ze – na wat vertraging – nu gedaan.

 7. Mr.Floppy

  Lowlands Bijlage van NRC Next ook online:

  http://issuu.com/lowlands/docs/llpk2015_lr

 8. Daniel

  Heb Heinken toevallig van de week een mail gestuurd over de koelservice. Zodra ik antwoord heb dan laat ik het weten.

 9. D. Grohl

  Zoooooooooo, heb ik even zin in lowlands!!

  Doordat er niet veel (of misschien wel geen) topbands (zoals muse, foo fighters, the killers, snowpatrol, etc.) zijn komen iig geen problemen met dubbelingen in het schema;-)

  Tequilla staat toch echt wel bekend om z’n gore smaak, dus bier met tequillasmaak, hoe verzinnen zet het?? Doe dan lekker een biertje met een amarettosmaakje:-)

  • joppe

   Desperados is nix mis mee hoor. Die met mint vink nie zo… Maar de regular is prima. Al heb ik wel de ervaring dat veel gewoon bieren daarna desperado de garantie op kotsen is…. Maar das misschien mijn gekke maag….

  • pieter

   Hoho, Tequilla is ons vaste ochtend ritueel op LL: likkie zout, shotje tequilla en een citroentje weghappen. Das pas lekker wakker worden! :)

 10. Clark

  Niet lopen mauwen, een beetje man/vrouw drinkt wat hij/zij kan bemachtigen.. Echt hipster gedrag.. Straks ook nog huilen als er teveel regen valt of het te warm is.. Take a bite, chew, swallow and get over it! Het is drie dagen ‘Party Machen’!!
  Te allen tijden is water je vriend! Daar kun je nooit een buil aan vallen.. Bier is doorgaans 95% water, daarmee voor mij een prima vriend.. Gemengd met tequila of niet.. En lauw bier mag eventueel ook bij mij ingeleverd worden op Camping 3, ik drink het graag voor je op!
  Cheers..

 11. Henkie

  Op zich heeft dave wel een punt. Tequila zelf heeft een smerige smaak, maar is wel functioneel qua alcoholtoename en een leuk ritueel met het zout en citroentje. Bier met alleen de vieze smaak van tequila is bijna gelijkwaardig aan bier met een knoflook-, hash- of zandsmaak eraan toegevoegd.

  Maar goed, ieder wat wils:-) de aanwezigheid van bier met een onnodig vieze smaak eraan toegevoegd zal de pret niet drukken bij lowlands:-)

U kunt niet meer reageren.