Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Vijf nieuwe namen: o.a. Lianne la Havas en Balthazar

Kijk eens, zomaar nog wat aanvullingen op het muziekprogramma. Zojuist bevestigd voor Lowlands 2015: Lianne la Havas, Balthazar, Kenny B, Joost van Bellen en Projekt Rakija.

We lopen ze even kort door: Lianne la Havas is de folk- en soulzangeres uit Londen die in 2012 doorbrak en onlangs met ‘Unstoppable’ een voorproefje gaf van haar nieuwe werk.

Het Belgische Balthazar is geen onbekende voor Nederlandse festivals, en ook dit jaar kunnen we dus het glas heffen. Op Best Kept Secret was het alvast “belachelijk goed”.

Kenny B hoor je te kennen van zijn hit ‘Parijs’. Onze eigen Stromae.

Joost van Bellen is aan Lowlands verbonden als schommelen en tittytwisten. Komt een technoset draaien in de Bravo. Twee jaar geleden interviewden we hem.

En dan is er nog Projekt Rakija: balkanpop uit Tilburg. Lekker.

14 reacties

 1. Mark

  Joost van Bellen zal uiteraard wel weer een feest worden. Had eerlijk gezegd wel wat meer namen verwacht. :)

  • Michiel

   Joost waagt zich aan de techno. Goh, zo zie je maar, uiteindelijk wordt iedereen bekeerd.

 2. Willie

  Belachelijk goed en dan toch maar plekje 14 in de top 30, dan is de afgelopen BKS editie of het meest briljante festival ooit in Nederland geweest (dus nog sterker dan LGW vorig jaar) of de kop is wat vreemd gekozen door 3voor12.

  Gezien de zin “Helaas zakt de set daarna wat in met een stel mindere nummers.” denk ik toch het tweede.

 3. WpuntNL

  Dit brengt de TIlburgse vertegenwoordiging weer een beetje op peil…. maar om Kenny B nou met Stromae te vergelijken… gaat me wat ver.

  Een plukje gaatjes vullen dit. Als de DTRH-rook opgetrokken is, zal er vast weer een volgend setje gaatjes vullen bij komen.

  Ik gok op toch nog alsnog The War on Drugs en ook Oscar and the Wolf op herhaling… waarna we ergens halverwege juli nog een klein plukje gaatjesvullers krijgen en dan is dat hem.

  • Jildo

   Dat zou heel goed kunnen. ik hoop ook nog dat Beck komt (mag nog wel een niet-alpha headliner bij), helemaal nu hij met nieuw werk is gekomen.

   • jeroen

    Ja dat zou mooi zijn zeg. Vorig jaar in de HMH was hij er weer na 7 jaar afwezigheid. Die show mag hij wat mij betreft nog een spelen, interesseert me niet in welke tent.

 4. Rookvlees

  The War On Drugs lijkt me sterk gezien de reactie van Lowlands op hun abusievelijke zelfbevestiging. Zie: http://www.lowlove.nl/2015/nieuws/toch-geen-the-war-on-drugs/

 5. Denis

  Volgende rijtje namen mogen Nils Frahm, Beck en Foals wel bijzitten, kan allemaal nog en zou de line-up net dat laatste beetje extra geven.

 6. tinusdeman

  Lianne la Havas! Erg lekker, ik ben vorige maand naar haar concert geweest in Peoples Place. Was echt fantastisch!

 7. Denis

  Ride past de 23ste ook nog, hoop niet dat het hetzelfde gezeik als met slowdive vorig jaar wordt, toen ook wel op pukkelpop en niet op lowlands. Gemiste kans als ze die er niet neerzetten, wat een show gaven die weg op best kept secret afgelopen weekend.

 8. Tijs

  Heel toevallig zie ik dat chase & status nog vrij zijn in het weekend van Lowlands

 9. TIm

  Ik wacht nog steeds op Odesza en Slow Magic…

 10. Daan

  Balthazar top! Maar zouden Jamie XX, Joris Voorn, Oscar & the Wolf, A$AP rocky, Typhoon en Weval nog een plekje kunnen krijgen?

U kunt niet meer reageren.