Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Stwo en Whilk & Misky afwezig, Dettmann langer

Terwijl de Lowlands-adrenaline door ons lijf giert en we onszelf ervan moeten weerhouden om niet alvast die kant op te rijden, blijven anderen helaas weg van Lowlands. De organisatie maakte dinsdagavond dan ook bekend dat zowel Stwo als Whilk and Misky niet aanwezig zijn dit jaar.

Stwo moet afzeggen wegens onvoorziene omstandigheden. Geen beats uit Parijs dus, maar deze worden vervangen door beats uit Amsterdam. Producer GANZ zal de plek van Stwo innemen en zal je met zijn opzwepende synths alsnog van een heerlijk begin van de zondagnacht voorzien.

Whilk and Misky komen helaas het land niet in als gevolg van problemen met hun visum. Zij worden vervangen door CUT_. Ze veroverden het internet met hun cover van Stomae’s Papaoutai en zullen op de zaterdagmiddag alle hoeken van de triphop verkennen.

Tot slot geen afzegging maar een kleine wijziging: Marcel Dettmann heeft de eer om zaterdagnacht een klein half uurtje langer te draaien in de Bravo. Zijn set loopt nu van 01:30 uur tot 03:55 uur, waarna hij alsnog afgelost wordt door Karenn om de nacht af te sluiten.

3 reacties

 1. Ralph

  Dat is wel heel vet dat Marel Dettmann nog behoorlijk lang doordraait :)

  • Lennart

   Al had ik een wat langere set van Karenn ook absoluut niet erg gevonden.. Ach er gaat toch wel gestampt worden

 2. HaKoena Matata

  Whilk & Misky is wel erg jammer…

U kunt niet meer reageren.