Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Slapen in een tent, wil je dat nog wel?

Misschien komt het doordat we bij Lowlove niet meer allemaal 20-min zijn, maar wij vroegen ons af: hoe leuk is dat slapen in een tent eigenlijk nog? Zou je een bungalowtje of hotelkamer nemen als het kon, of hoort dat geklooi met haringen en slapen in snikhete koepeltentjes erbij?

We bedoelen: het is toch wel prettig om ’s middags een potje te weerwolven op het balkon van je huisje, met een kopje rooibo… – nee? Alleen wij? Ok√©.

Als geld en afstand tot het terrein geen rol zouden spelen, sliep ik op Lowlands het liefst in

 • een tent (35%)
 • een bungalow (35%)
 • een hotelkamer (15%)
 • een camper of caravan (10%)
 • een podpad (3%)
 • Anders, namelijk (reageer) (1%)
 • mijn auto (0%)
Aantal stemmen: 431

9 reacties

 1. joppe

  kom al 9 jaar met mn vw-campertje… met een tentje zou ik niet meer willen. was eens de reden (onderandere) om niet meer naar pinkpop te gaan.
  na de aanschaf van t camperbusje steeds lowlands bezcht en nu achter de Grosch (of hoe tie nu gaat heten) is het lekker dichtbij de ingang van t terein. nix mis mee dus.

 2. Martin

  Ach, een paar nachtjes in een tentje. Wat is daar nou mis mee? ’s Ochtends ontbijten van de tent (met pijn in je rug dat wel), ’s nachts bibberend in je slaapzak (moet je weer tegen een random buurman aankruipen – puur voor de warmte natuurlijk) en wat is er mis met het sociale aspect van het openbaar douchen? Ik kijk er alweer naar uit. ;)

 3. Vianen

  Tentje natuurlijk. Lekker op de donderdagmiddag al je buren leren kennen. En donderdagnacht met drie keer vallen weer thuis zijn. En niet zoals een bungalow zo ver moeten lopen dat je weer nuchter bent als je gaat slapen.

 4. Mr.T

  @ Vianen, lees volgende keer ff goed:

  Als geld en afstand tot het terrein geen rol zouden spelen, sliep ik op Lowlands het liefst in:

 5. Wendy

  Op Lowlands zal ik altijd in een tent slapen.. struikelen over alle tenten.. wakker worden en ineens een paar extra tenten onder je partytent hebben staan! Love it

 6. marijn21

  Het is juist 1 van de charmes, gezamenlijk kamperen, ook al zegt mijn lichaam dat het tijd is voor wat anders.
  Dus ipv dinsdag fris en vrolijk weer aan het werk, eerst een weerkje chiropractor. Maar het is het dubbel en dwars waard

  I’m Loving It!!

 7. Esther

  Wij vinden het fantastisch om in ons tentje te slapen :-)

 8. Petturik

  Tentje. Dat hoort voor mij gewoon bij Lowlands. Ook als geld geen rol speelt. En mocht mijn lichaam het over een jaar of wat niet meer aan kunnen dan nog steeds een tentje.

 9. Janwillem

  Ik fiets lekker naar huis. Ideaal.

U kunt niet meer reageren.