Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Mr. Polska via publieksactie naar Lowlands?

Wij hebben Mr. Polska nog niet als reële optie gezien op het feestje in de polder. Onterecht, vindt een groep fans. Daarom is er nu een facebookactie gestart om de rappende Poolse beer op het podium te krijgen.

Waarom juist Polska?

“Hij is credible, rapt onnavolgbaar en Diplo noemde hem niet voor niets de A$AP Rocky van Nederland. Wij willen Ravotten op #LL15!”

Wij hopen dat Van Eerdenburg lekker zijn eigen plan trekt. Maar voor de zekerheid: Wie begint de petitie om Radiohead naar Lowlands te krijgen?

9 reacties

 1. P

  Ik zou het stiekem wel lachen vinden, meer niet.

 2. joppe

  hmm kweet niet, niet helemaal mijn ding…. maar wel vrolijker en energieker dan die depresieve huilebakken van radiohead….

 3. Maurice

  Guilty pleasure, doen!

 4. DefisDre

  Gewoon doen. Is wel grappig.

 5. Rock

  Waarom niet ? Snap sowieso niet waarom hij er nooit heeft gestaan !
  Paaspop afgeladen vol en een groot feest, Melkweg party party ! Ik vind dat die een kans moet krijgen.. ik zal er zijn..

 6. Willie

  Feest, party, party?

  Maakt hij ook nog muziek? Of is dat van secundair belang?

 7. marion

  Ugh, nee… Zit nu al te twijfelen of ik dit jaar nog naar LL wil, maar met dit soort crap wordt de kans wel heeel klein.

 8. joppe

  nou Marion, hier heeft LL niets over gezegd he, dit is een publieksactie die komt van polska fans. dus nog niks besloten lijkt me :-)

 9. Tim

  Wel leuk dat mensen altijd lopen te zeiken over 1 artiest die wel of niet komt. Als je er niks aan vind ga je toch gewoon naar 1 van de andere tien die op dat moment optreden?

U kunt niet meer reageren.