Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Je eigen profiel op Lowlove!?!

Zien jullie rechtsboven die prachtig rood-roze balk met inlogvelden? Mooi! Na een pauze van een jaartje of twee (we hadden nog wat andere klusjes) is het weer mogelijk om op Lowlove je eigen profiel te maken.

Daar kun je niet alleen je naam en avatar achterlaten, maar ook geheel waarheidsgetrouw en vrijwillig aangeven hoeveel polsbandjes je hebt en of je seks in je tentje hebt (met jezelf en/of met anderen, of course). Dan wordt het discussiƫren onder artikelen ook meteen een stuk gezelliger, toch, Willie? :)

10 reacties

 1. Drone Gestapo

  We <3 Willie.

 2. Mark

  Top!

 3. Einstijn

  Nice! Al mis ik de kaasfondue bij favoriete snack

  En bij douchen de: niet, deo douche, 1 keer, meer dan 1 keer

 4. herrsanex

  Aankomstdag? Donderdagochtend zo vroeg als mogelijk op de dijk!

 5. Marijn

  Nou, zie die mooie roze balkjes, maar niet waar ik mijn eigen info kan toevoegen…..

  Ps, ingelogd ben ik al een lange tijd, maar kan dat ook niet terug vinden

  • Marijn

   Weet je zeker dat je ingelogd bent? Als je ingelogd bent dan zie je rechtsboven je naam staan en kun je daar naar je profiel gaan. Ben je niet ingelogd dan kun je daar je gebruikersnaam en wachtwoord invullen om in te loggen.

   Je hebt deze reactie in ieder geval niet als ingelogde lowlover geplaatst maar als normale bezoeker (want je hoeft niet ingelogd te zijn om te reageren). De lowlovers zijn te herkennen aan het roze kleurtje bij hun naam.

   • Marijn

    Apart, heb me een paar weken geleden ingelogd, maar zie al een tijdje mijn naam niet meer en ook geen mogelijkheid om mij in te loggen, iig niet op mijn telefoon

 6. Marijn

  Beste Lowlove,

  Graag zou ik willen weten hoe in te loggen op mijn mobiel.
  Zoals eerder geschreven, kan ik het inloggen wel zien op mijn computer, maar sinds een tijdje is elk spoor van leven op de mobiele site bij mij verdwenen.

  Graag dus een oplossing hiervoor

U kunt niet meer reageren.