Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlands onthult buitentheater en nieuw theaterplein

Terwijl tout beschaafd Nederland zich op Terschelling bevindt om tijdens Oerol de vitamine c (van cultuur) op peil te brengen, gooit Rapid Razor Bob heel gepast het buitentheaterprogramma de wereld in. En het is weer een verdraaid gevarieerd stukje variété geworden!

Marco ‘Heideroosje’ Roelofs leidt dagelijks een heuse bokswedstrijd die muzikaal omlijst wordt door Brassband De Bazuin en we kunnen ons vergapen aan de ultieme vingerkleinkunst – je verzint het niet – van vaste Sesamstraatbewoner Lejo.

Percussie is er van het Tchakatakapam Duo (op trommels) en van Suzanne Cleary en Peter Harding (op alles wat los en vast zit). Zo Prod brengt een swingende ode aan de uitvinder van de ritssluiting en Katalin Lengyel en Szabolcs Tóth-Zs laten iets heel anders swingen, namelijk graffiti.

En Lowlands zou Lowlands niet zijn zonder clowns. Natuurlijk zijn er clowns. We gotta have more clowns. Deze keer van het Tony Clifton Circus uit Italië.

Het meest interessante nieuws is misschien echter wel dat er dit jaar een heus theaterplein zal zijn waarop elke avond van 20:45 tot 2:00 uur een vol programma te aanschouwen zal zijn.

Och ja, en Nedap is weer van de partij. Van die bandjes en dat inchecken, weet je nog?

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.