Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lachen gieren brullen: de comedy-line-up

Ben je even klaar met al die bandjes met moeilijk kijkende zangers, die vriend die jouw blokkenschema dwarsboomt omdat hij alsmaar falafelpitstops inbouwt en die vriendin die steeds terug wil naar de camping om toch wel de trui of toch niet de sandaaltjes aan te doen? Tijd voor wat relativering met een van de vele comedyoptredens waar je op Lowlands uit kan kiezen.

Voor de cabaretvedettes ga je naar de Juliet, voor de stand-uppers naar de Romeo. Zo tref je in de Juliet Maxim Hartman, Martijn Koning, Peter Pannekoek, André Manuel, Tim Fransen, Pieter Derks, Schudden en grotere gezelschappen als de Comedytrain en Padoem Patsss. In de Romeo kun je bulderen om Henry van Loon, Maartje en Kine, Yentl en De Boer, Alex Ploeg, Thijs van de Meeberg, Pepijn Schoneveld, Kasper van der Laan, Louise Korthals, Gunter Lamoot, Matroesjka, OLDENOSBORN, Lukas Lelie en tot slot: Daily Paradise Late Night, het vertrouwde Lowlandskrantje in comedyvorm.

2 reacties

  1. guinness

    Maxim in de Alpha graag

    • Ralph

      Vind ik ook. Daar heeft hij wel recht op zo langzamerhand. Persoonlijk vond ik dansen met Maxim leuker dan die showtjes in de Juliet.

U kunt niet meer reageren.