Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Gezocht: dance-redacteur voor Lowlove

Begin over Radiohead op een Lowlove-redactievergadering en iedereen veert op. Begin over Marcel Dettmann of James Holden en – nou ja, we willen niet zeggen dat het ons niets doet, maar wel dat we best wat extra dance-expertise kunnen gebruiken.

Vandaar: een oproep. Breng je vrijwel al je Lowlands-tijd door in de Bravo, kun je geen weekendje Berlijn doen zonder de Berghain, weet je van de hoed en de rand of het nu IDM, trap, techno of deephouse is, én kun je ook nog eens foutloos en scherp schrijven? Dan zoeken we je.

Wat het verdient? Niets. Helemaal niets. Dan weet je dat alvast. We zeggen altijd: het is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. We verdienen op geen enkele manier geld aan Lowlove.nl en doen het voor de liefde voor het festival, maar zetten ons wel voor 100 procent in. Daarnaast doen we het voor de gezelligheid op de traditionele barbecues, voor de vele mailtjes heen en weer en voor de mooie reacties van bezoekers en appgebruikers. En (laten we toch nog een beetje professioneel zijn) bij ons allen staat Lowlove prominent op het CV.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@lowlover.nl met naam, leeftijd, woonplaats, motivatie en ervaring. Dan hoor je snel van ons.

4 reacties

  1. Bas

    Qua foutloos schrijven; is het niet EDM en info@lowlove.nl? ;)

  2. Ferraro

    Je was me net voor, W :-). IDM is weer een andere loot aan de dance-boom, Bas. En het is toch echt info@lowlover.nl.

U kunt niet meer reageren.