Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlands boekt topnaam: Kendrick Lamar is erbij

Na twee jaar afwezigheid keert Kendrick Lamar terug op Lowlands! Dat bevestigt de organisatie. De Grolsch lag twee jaar geleden al aan de voeten van de man uit Compton. Sindsdien is Kendrick groter en groter geworden en is zijn status als sterrapper onomstreden. Eerder dit jaar kwam To Pimp a Butterfly uit, de opvolger van het veelgeprezen good kid, m.A.A.d city.

We hoopten er stiekem al een beetje op toen we gokten wie er dit jaar polder presence zouden geven. De gedachte speelde toen al, maar het is nu echt de vraag: kan de Californiër de Alpha aan?

18 reacties

 1. Mark

  Ik riep het al een paar posts terug. IK WIL KENDRICK!! Gelukkig naar mij geluisterd. Dit festival kan voor mij niet meer stuk. INTENS gelukkig.

 2. Maurice

  Tuurlijk Alpha! Headliner?

 3. Mark

  Headliner trouwens.

  • Milan

   Welke tent?

   • Mark

    Dit kan niks anders zijn dan de Alpha. Voor een paar jaar geleden puilde de Grolsch uit en in de jaren tijd alleen maar groter geworden. Het nieuwe album is echt van zeer hoog niveau.

    • Ferraro

     De Grolsch puilde zeker niet uit, Mark. Wel erg blij met deze boeking. Zeker Alpha materiaal, maar of Kendrick een van de drie beoogde headliners van de troon gaat stoten (Underworld, Chembros en Major Lazer)….?

 4. Jildo

  Wat nou exclusief op Les Ardentes.. Kaching!!!!

  • Willie

   Kaching inderdaad, Lowlands heeft hier een goede som geld voor neer moeten leggen gok ik, o.a. om de exclusiviteitsdeal van Les Ardentes af te kopen.

   Zal wel iets met de kaartverkoop te maken hebben.

 5. 180492003

  Beste naam tot nu toe, eindelijk een fatsoenlijke headliner!

 6. Guinness

  Top, maar nu gitaren graag!

 7. Max

  Dolblij!

 8. Kirk Olson

  zouteloze r&b hiphop deuntjes

 9. Lieke

  meh..

 10. henk jansma

  meah, Ik vond kendrick twee jaar geleden zelf een van de meest teleurstellende acts, heb hem er toen meerdere malen op betrapt dat hij off beat ging.

  Sinds dien heeft hij alleen nog maar kuttere tracks uitgebracht waar hij 50% van zn tekst uit oude dre tracks overschrijft.
  Voor mij hoeft het niet.

 11. Guinness

  Ik snap niet wat zijn muziek bijzonder maakt. Vele hilarisch over deze rapper. Vindt het persoonlijk vrij standaard beats en lyrics.

  Maar aan de reacties op het web heeft LL inderdaad een juiste boeking gedaan.

U kunt niet meer reageren.