Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Overzicht mei: programma bijna compleet!

Terwijl de weervoorspellingen voor volgende week toch echt zomer lijken te voorspellen, zitten wij nog met ons hoofd bij eind april. Hoog tijd dus om op een rijtje te zetten wat er sindsdien gebeurd is met betrekking tot ons favoriete festival.

Lowlands is nog steeds niet uitverkocht. Geen ramp, wel frappant aangezien vorig jaar op 13 mei het laatste kaartje over de toonbank ging. In onze analyse lees je wat er precies aan de hand is en wat volgens ons de oorzaken zijn: bijschaven is niet meer genoeg.

Verder begon de maand met dé zelfbevestiging waar mening Lowlander op zat te wachten: The War on Drugs. Helaas bleek dit een dag later een foutje te zijn, bummer.Gelukkig waren er andere bevestigingen, zoals Hot Chip en Opgezwolle. Het Duitse electronische duo Âme prees opeens op een advertentie in OOr en werd vier dagen later met veertien andere dance-acts alsnog officieel bevestigd.

Liefhebbers van de Juliet hoeven ook niet langer in spanning te zitten: het theater- en dansprogramma is inmiddels bekend. Evenals het literatuurprogramma. Nog maar 82 dagen mensen!

12 reacties

  1. Ralph

    Het is nog wachten op namen voor Lowlands University en een paar haeadliners :)

  2. milan

    Hoeveel muzieknamen kunnen we überhaupt nog verwachten?

  3. jelle

    Ik hoop echt nog op Mallory Knox, Beatsteaks, Brand New, Nothing But Thieves, Run the Jewels, Seether en the Wombats. Althans.. Een of een aantal van deze namen!

  4. Mr.Floppy

    Verwacht nog minimaal 18 namen. Vorig jaar waren er 130 muzieknamen. Omdat nu donderdagavond ook een deel open gaat verwacht ik nog een aantal namen meer. We zitten nu op 112 namen, vorig jaar pas op 65 namen.
    Ben ook benieuwd hoeveel kaarten er al verkocht zijn.

  5. Schuimpie

    Zal me niks verbazen als er dit jaar niet meer dan 40.000 kaarten over de toonbank gaan. Het aanbod is zo gigantisch toegenomen. Doen ze ook deels zelf door Pitch en DTRH. Namen die daar staan stonden voorheen op LL. Op deze manier eten ze voor een deel hun eigen bezoekers op wat ten koste gaat van LL.

  6. Thijs

    Ik wacht nog op The Gaslight Anthem. Iemand een idee of dat kanshebbers zijn?
    Wat betreft het opeten van eigen bezoekers… Ik snap dat wel. Uiteindelijk is het allemaal Mojo. Ze kunnen beter zichzelf opeten, anders doet de concurrent het.

    • guinness

      Gaslight heeft nog een plek op de 22e maar ligt niet op de route, tourschedule hieronder:

      Aug 19
      Chiemsee Summer
      Ubersee, Germany
       
      Aug 21
      Pukkelpop
      Hasselt, Belgium
       
      Aug 23
      Couvre Feu Festival
      Corsept, France

  7. rolf

    Er mag vanuit hasselt ook nog wel wat doorgestuurd worden
    george ezra
    knife party
    jurassice 5
    mickael kiwanuka
    seasick steve
    adam beyer
    ganz
    goat
    len faki
    alt-J
    charli xcx
    the offspring
    netsky
    allemaal prima namen! en goede toevoegingen voor lowlands 2015!!

  8. rolf

    zelfbevestiging van Snoop Dog!!!

    http://snoopdogg.com/tour/

  9. Jordy

    hopelijk ook een foutje….

U kunt niet meer reageren.