Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Maandoverzicht maart: nieuwe namen, publieksactie voor Mr. Polska en een grondige analyse

Terwijl her en der de eerste festivals alweer plaatsvinden, tellen wij af naar ons favoriete festival in de polder: nog 142 dagen en we staan weer met zijn allen op de beruchte dijk! Of ja, met zijn allen? Lowlands is nog steeds niet uitverkocht en precieze verkoopcijfers zijn er niet. Het zal de pret echter niet drukken, want ook dit jaar lijkt het weer feest te worden. En wellicht met Mr. Polska. Via een publieksactie op Facebook zijn er zo’n tweehonderd fans die een beetje ordinair hossen met de Pool wel zien zitten.

Gelukkig waren er ook echte bevestigingen vanuit Lowlands HQ. Zo komen Mark Ronson, Underworld en Allah-Las. De eerste theaternaam is ook bekend: De Verleiders zullen een diepzwarte komedie over het bankwezen spelen. Daarnaast was er ook een zelfbevestiging van de Spaanse band La Sra. Tomasa. Eentje voor de categorie planten zwaaien bij de Lima. Dit jaar wederom zonder selfiestick, want die blijft nog steeds verboden.

We sluiten de maand af met een analyse van de huidige stand van zaken: wat weten we en welke bands kunnen we in alle waarschijnlijkheid verwachten? Mocht je je ongezouten mening over de line-up kwijt willen: in onze poll behandelen we de vraag welk festival de beste line-up heeft. Momenteel is Pinkpop de koploper.

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.