Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Maandoverzicht juli: Lowlands nog lang niet uitverkocht + het langverwachte blokkenschema

Met nog minder dan een maand te gaan, beginnen de Lowlandskriebels op onze redactie toch echt te komen. Toch lijkt dat niet overal zo te zijn. Volgens de cijfers die Lowlands HQ vorige week naar buiten bracht, zijn er namelijk nog geen 40.000 kaarten verkocht, terwijl er jaarlijks zo’n 55.000 beschikbaar zijn. Met de eerdere bevestiging van de laatste muzieknamen, o.a. New Wave en Skepta, is het afwachten wat er de laatste weken nog gaat gebeuren. Het volledige blokkenschema dat woensdag bekend werd gemaakt, is hier te vinden en nog mooier te zien in onze app die ook offline te gebruiken is. Alle veranderingen op het Lowlandsterrein staan hier op een rijtje. 

Het filmprogramma werd bekend gemaakt, dit jaar kun je onder meer naar de veelgeprezen documentaires Montage Of Heck (over Kurt Cobain) en Amy (over Amy Winehouse). Daarnaast kun je op zaterdag en zondag naar de X-ray voor het maatschappelijk-politieke programma. Daar spreken onder meer Bert Koenders, Olaf Koens, Akwasi en Quinsy Gario. Het wetenschapsprogramma ziet er dit jaar ook weer spannend uit en zal plaatsvinden in een nieuwe tent: Oh Mega!

Met al die nieuwe namen snappen we dat het lastig is om nog de bomen door het bos te zien. Gelukkig biedt onze nieuwe aftelserie uitkomst. Elke week geven we muziektips voor de diverse soorten Lowlands-bezoekers. Met deze maand in de aanbieding: de Brit, de Lowlandsmaagd, het indiepopprinsesjede Brabantse badjassenbrigade en de homies. Meer visueel ingesteld? Llow TV is terug met een nieuwe rubriek: Llow & Order. Hierin zie je elke week een heikele Lowlandssituatie met daarbij het strenge, doch rechtvaardige oordeel van onze sexy togamasters. Zo tackelen ze hysterie bij de signeersessie, lange gasten in het publiek en een vreemde vent in je tent.

Kun je geen genoeg krijgen van de voorpret? Lees dan ook ons artikel over cashless betalen, kies je Lowlands anthem, lees het interview met dj Sandeman over zijn jaarlijkse Lowlandsmix of meld je aan voor het seksonderzoek op Lowlands. En stort je in de discussie over het wel of niet slapen in een tent in onze poll.

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.