Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Maandoverzicht april: De bevestigingen druppelen binnen

Het lijkt een beetje stil te zijn wat betreft Lowlands-gerelateerd nieuws… Stilte voor de storm misschien? Gelukkig werden er in april wel zo’n dertig acts bevestigd, dat het totaal op 82 brengt.

Het was alweer bijna een maand stil wat betreft de boekingen. Gelukkig kwam daar halverwege april een flinke lading nieuwe namen: o.a. Limp Bizkit, Afterpartees en FFS (een samenwerking tussen Franz Ferdinand en Sparks) reizen af naar Lowlands. Voor de mensen die nog niet echt warm werden van deze bevestigingen werd er gelukkig een dag later weer een hele bups bekend met o.a. Paolo Nutini, Tove Lo en Patrick Watson. Een kleine twee weken later werden we verrast met de zelfbevestiging van DJ Tennis, maar de klapper kwam natuurlijk op de valreep: rapper Kendrick Lamar zal na twee jaar terugkeren naar Lowlands!

Weet de line-up je nog steeds niet te bekoren? Misschien is wetenschappelijk onderzoek doen op Lowlands dan jouw roeping. Want wie wil er nou niet weten wat er speelt onder 55.000 bezoekers?!

4 reacties

  1. Markie

    Graag nog even Kings of Leon als headliner toevoegen!!

  2. Guinness

    Zou Kings of Leon wel een graag willn zien. Denk idd wel dat ze knaken vragen.

  3. Erwin

    Hoop nog op Di-rect

U kunt niet meer reageren.