Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Llow & Order #3: Vreemde vent in je tent

In Llow & Order trekken Roos & Martin hun sexy toga aan om wekelijks als rechters hun strenge doch rechtvaardige oordeel uit te spreken over lastige Lowlandsituaties. Vorige week behandelden ze de zaak van de lange gast die die voor je neus gaat staan bij je favoriete concert.

Hoe zullen ze deze week oordelen over de vreemdeling die in jouw tentje in slaap is gevallen? Bekijk het in de nieuwe aflevering van Llow & Order. Case Closed.

We horen zoals altijd graag ook jullie tips, trucs en ongezouten meningen, dus laat van je horen in de reacties!

Kan je geen genoeg krijgen van ons dynamische duo? Dan kan je nog de Lowlove archieven induiken voor de Tententest, de Lieve Lowlove-adviesrubriek, de Luistersquad-muziektest en de creabea-rubriek Fix Stuff With Lowlove.

 

Eén reactie

  1. marc p

    Eerst bij de hema checken of er nog reservetenten te koop zijn, zoja….aanschaffen!
    Vervolgens keer je terug naar je eigen tent, rits hem dicht en steek dan de achterkant aan en dan is het vanaf je tuinstoel afwachten totdat die rare vent uit je brandende tent naar buiten komt gestuifd ! Is wel een vrij terroristische aanpak maar ja, had ie maar ergens anders moeten gaan liggen.

U kunt niet meer reageren.