Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Llow & Order #2: Last van die lange gast

In Llow & Order trekken Roos & Martin hun sexy toga aan om wekelijks als rechters hun strenge doch rechtvaardige oordeel uit te spreken over lastige Lowlandsituaties. Vorige week behandelden ze de zaak van het hysterische meisje bij de signeersessie van haar idool.

Hoe zullen ze deze week oordelen over die lange gast die voor je neus gaat staan bij je favoriete concert? Bekijk het in de nieuwe aflevering van Llow & Order. Case Closed.

We horen zoals altijd graag ook jullie tips, trucs en ongezouten meningen, dus laat van je horen in de reacties!

Kan je geen genoeg krijgen van ons dynamische duo? Dan kan je nog de Lowlove archieven induiken voor de Tententest, de Lieve Lowlove-adviesrubriek, de Luistersquad-muziektest en de creabea-rubriek Fix Stuff With Lowlove.

4 reacties

 1. olafdb

  Eens! Palmtakken zijn pass√© (en sorry, ik ben zo’n lange gast)

 2. Martin

  Haha… Jij mag wel voor me staan hoor Olaf. :P

 3. DefisDre

  Ik ben zo’n lange gast! Bijna 2 meter schoon aan de haak.

  Bij de meeste concerten/optredens sta ik toch wel achteraan omdat ik het toch altijd wel goed zie en zodat ik niet steeds de vraag krijg of iemand voor me mag staan of dat ik wat naar links of rechts wil schuiven.

  Of ik sta helemaal vooraan en dan kijken mensen sowieso al wel boven je uit. ;)

 4. tom

  Het zijn vaak de kleinste meisjes van het festival die zeuren. Die zien sowieso niets wie er ook voor hen gaat staan. Ik lag altijd vriendelijk naar achter en blijf lekker staan.

U kunt niet meer reageren.