Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Eric geeft antwoord #2: waarom Heineken-bier?

We riepen jullie op om vragen te stellen aan Eric van Eerdenburg, en jullie stelden vragen. Een. hoop. vragen. Uit jullie inzendingen selecteerden we de belangrijkste, leukste en meest originele die we aan Mr. Lowlands himself voorlegden op het festivalterrein in aanbouw.

Deze week brengen we de antwoorden van Eric van Eerdenburg op video, in drie delen. Bekijk hieronder het tweede deel, waarin hij onder andere vertelt over de keuze voor Heineken als bierleverancier en uitlegt waarom er straks als het goed is 13.000 man tegelijkertijd full on kan internetten. Deel één staat hier, deel drie komt morgen.

14 reacties

 1. pieter

  Echt een leuk item dit! En leuk, die sneer naar Jan Smeets, haha!

 2. WpuntNL

  Leuk interview. Goed gedaan Lowlove.

 3. Lennart

  Oehhh stelletje Teasers die LOWLOVE!! http://www.ishetaldonderdag.nl/

 4. Frank

  Leuk interview

 5. Guido

  Hoop dat er niet te veel geld naar dat WiFi netwerk is gegaan want dat vind ik totaal onnodig op een festival om eerlijk te zijn!

 6. Juri

  Ik kon het laatste podium achtige ding bij de laatste vraag niet herkenne, zag een trap en lowlands teken maar wat zal dit worden? De oh mega? Of?

  Als iemand het weet hoor ik het graag want ben wel benieuwd! :)

 7. Vincent

  Hahaha… mooi om te zien dat mijn vraag over zijn pensioen door de strenge selectie is gekomen ;-) En fijn om te horen dat ‘ie daar voorlopig nog niet aan denkt…

 8. Beert

  Het schijnt zo te zijn….toch geloof ik het niet! Heineken is gewoon niet lekker :P

  • Thijs

   Typisch dat mensen er bij biermerken ongegeneerd prat om gaan marketing slachtoffer te zijn. Overigens koop ik thuis nooit Heineken, maar de enige blinde proeverij waar ik ook aan mee deed leverde inderdaad Heineken als winnaar… En dat met overwegend zelfbenoemde Grolsch fans.

 9. willem

  Ik ben een groot bierliefhebber. En als ik het over bier heb dan bedoel ik zeker geen pils. De verschillen zijn er zeker wel maar dat proef je hooguit bij de eerste paar biertjes. Daarna is het gewoon 1 pot nat. Heineken, Grolsch en vroeger hadden we Dommelsch, het maakt mij niet uit zolang de zon maar schijnt ;-)

U kunt niet meer reageren.