Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Weerbericht #3: ja, buien, maar het ziet er al beter uit

Well, whad’ya know. De weersvoorspellingen worden met de dag beter. Helemaal droog blijven we sowieso niet, maar er is steeds meer reden om positief te zijn.

Laten we beginnen met de temperatuur, want daar verandert al een paar dagen niets aan in de voorspellingen: het wordt om en nabij twintig graden, misschien nét iets kouder. Daar zijn alle weersites het over eens. En de wind is matig, windkracht 3 a 4, dus extra haringen meenemen is ook niet nodig.

Dan de regen. Er wordt al veel minder nattigheid verwacht dan twee dagen geleden. Weeronline verwacht 2 tot 4 mm per dag, steeds verdeeld in buien (dus geen urenlang aanhoudende neerslag). De twee beste dagen zijn morgen en zaterdag. Op beide dagen valt er niet meer dan 2,5 mm. Bovendien lijken de buien zaterdag vooral ’s ochtends langs te komen, dus de kans is groot dat het de rest van die dag droog blijft.

Weeronline

Hoeveel is dat eigenlijk, 2,5 millimeter? Nou, Volgens Wikipedia is alles onder de 2,5 mm light rain. Dus… dat is alles? Ja. Lichte regen. Zijn we daar bang voor? Dacht het niet. We rolden door de modder in 2006, we overleefden de dot com bubble, de economische crisis en het ministerschap van Maxime Verhagen! Lichte regen, pfff. Laat maar komen.

Net iets erger is het op vrijdag en zondag: dat noemt Wikipedia moderate rain. Maar ook dat zorgt er niet bepaald voor dat we stante pede ons kaartje voor twintig euro op Marktplaats aanbieden.

Dit is het derde weerbericht dat we in de aanloop naar Lowlands plaatsen. Morgen nog een laatste update.

4 reacties

 1. Ralph

  We overleefden het ministerschap van Maxime Verhagen. hahahaha. Nou ik lekker voor Maxim Hartman :)

 2. Ronald

  Na al die regen komt er een vis bij de dokter binnen zwemmen. ….

 3. Ronald

  …Zegt de dokter;
  Oh ik zie het al…uit de kom

U kunt niet meer reageren.