Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Typhoon bevestigt zichzelf op de radio

Terecht erg lovend was 3VOOR12 vorige week over Lobi da Basi van rapper Typhoon. Ook de Volkskrant is weg van hem. Goed nieuws: hij komt naar Lowlands.

Dat weten we sinds vandaag, omdat hij het verklapte aan Koen en Sander van 3FM. Hij zei dat hij naast onder meer North Sea Jazz en Pitch op “nog een groot festival” zou staan, waarna de dj’s meteen achterhaalden dat het om Lowlands gaat.

En om het enthousiasme nog wat aan te wakkeren, dit schreef de Volkskrant:

Lobi Da Basi is in alle opzichten geslaagd. Om te beginnen muzikaal. Dit is geen hiphopplaat die met wat beats en samples in elkaar is gezet, nee het is een knap gearrangeerd popalbum. Typhoon zingt bijna meer dan hij rapt, de begeleiding is steeds prachtig.

En 3VOOR12:

Die nieuwe soloplaat liet toch echt veel langer op zich wachten dan gebruikelijk. Wat blijkt: hij heeft zichzelf in al die jaren alleen maar meer overhoop gehaald, en dat gegoten in een indrukwekkende tweede plaat.

Wij zijn om.

Dank aan @BasTwilt voor de tip.

Eén reactie

  1. Joeri

    Ik ben erbij!
    Klonk goed een paar jaar geleden in de Alpha

U kunt niet meer reageren.