Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Tickets 10 euro duurder, muntjes blijven gelijk

Tickets voor Lowlands gaan tien euro omhoog in prijs. Inclusief voorverkoopkosten komt het bedrag op 195 euro wat je aan de elektronische kassa af mag rekenen vanaf 1 februari.

Goed nieuws is wel dat de consumptieprijs op 2,60 euro blijft. We mogen hopen dat de bekertjes dan ook even groot blijven als in het verleden.

11 reacties

 1. Steven Kammenga

  De muntprijs kan dan wel gelijk blijven, maar als een patatje van 1,5 munt naar 2 munten gaat is dit toch een behoorlijke prijsverhoging.

  • Johan

   Plus dat het statiegeld niet meer van toepassing is. Als je dat mee zou rekenen word je biertje alsnog iets duurder ;)

 2. Huub Gloudemans

  Waarom houden ze niet het statiegeld systeem maar schaffen ze het juist af dat je muntjes kunt inleveren. Zo kunnen de bekerrapers ook geen geld meer verdienen.

 3. Johan

  Mijn idee ook. Of een ander kleur muntje ervoor terug geven die niet voor geld in wisselbaar is en de andere wel. Maar zal uit eindelijk ook wel weer een kwestie van ‘geld’ zijn. Jammer.

 4. Carin

  Echt verbaasd ben ik niet, en bekertjes spaarde ik toch al niet, daarvoor dronk ik te weinig. Maar wel jammer dat het en-en is ; én het statiegeld weg, én de toegang duurder en nu ook nog moeten betalen voor parkeren. Ik ben dan ook wel blij met de eerste namen, want hier moet dan wel een hele vette line-up tegenover staan.

 5. Andreas

  Bekertjes rapen deed ik niet, maar met parkeren en duurder kaartje begint het wel erg duur te worden. Heb altijd gezegd dat als toegang meer dan 200 is dat ik dan verder kijk…misschien mijn laatste editie dit jaar voor een tijd.

 6. Melvin

  Rock Werchter is 4 dagen en kost 205…..Lowlands 3 dagen en incl parkeren 210. De verhouding begint wat zoek te raken… Totaal ander festival maar als Rock Werchter acts heeft in de grootte Metallica, Pearl Jam, Depeche Mode etc….waarom moet LL dan steeds duurder worden? Er is wat mij betreft wel een grens overschreden.

  • Mark

   Beste Melvin, die mening deelde ik ook en ik heb in 2012 direct de daad bij het woord gevoegd. RW 2014 wordt mijn derde keer. Fantastisch mooi en goed festival, niet te vergelijken met Lowlands. Staar je niet blind op 1 festival!! (en zeker niet als je zo`n flut line-up voorgeschoteld krijgt en tegelijkertijd van alle kanten uitgkleedt wordt)

  • Dreadje

   Rock Werchter is alleen de toegangsprijs. Parkeren 25 euro én kamperen 15 betaal je nog los.

 7. pieter

  De kritiek op het beleid van LL neemt elk jaar grotere vormen aan merk ik.
  Zoals gezegd: het is belachelijk dat én de entreeprijs, én het statiegeld wordt afgeschaft, én parkeerkosten worden berekend. Alles onder het mom van ‘dit is beter voor jullie als bezoekers, milieu, blablabla’. Het is gewoon ordinaire geldklopperij. En de line-up worrdt er elk jaar slechter op.
  Dit jaar zal je mij niet meer zien op LL. Tuurlijk raakt het weer binnen twee uur uitverkocht, maar ik ben echt teleurgesteld in LL en hoe het met zijn bezoekers omgaat.

 8. Ralph

  Tsja het is niet anders alles wordt duurder helaas. Het statiegeld systeem afschaffen is iig niet handig vindt ik. Ze hadden het moeten laten. Alleen meer bekers inleveren voor een munt, bij Pinkpop is het 50 bekers voor een munt.

  En wat betreft Werchter ben er vorig jaar voor de eerste keer geweest, was gaaf qua muziek ed. Maar vond de podia niet goed ingedeeld, om vooraan te komen is erg lastig. Of je moet echt heel vroeg naar voren gaan.

  Wat dat betreft is PP voor mij nog steeds het beste qua indeling op veld ed, wel jammer dat daar dan weer de regels zo streng zijn op de camping.

  Maar ja dit jaar wordt het iig weer PP en LL (als het lukt met kaartje tenminste) voor mij

U kunt niet meer reageren.