Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Tangarine bevestigt zichzelf bij DWDD

De nieuwe plaat van Tangarine wordt gepresenteerd op de komende Lowlands-editie. Dat bevestigde de Nederlandse tweeling gisteravond bij De Wereld Draait Door.

De band van Sander en Arnout Brinks is dit seizoen de huisband van DWDD. Daar zeiden ze gisteravond dus tegen Van Nieuwkerk dat Seek & Sigh, zoals het nieuwe album gaat heten, op Lowlands gepresenteerd wordt.

Van Nieuwkerk vroeg nog naar de tent waar dat staat te gebeuren (hij kon zich na één editie nog wel herinneren dat de Alpha het grootst is), maar daar lieten de broers zich niet over uit. Anyhoo – Nederlands talent op Lowlands dus. Tangarine.

10 reacties

 1. Ralph

  Ik denk dat de Alpha nog een maatje te groot is voor Tangarine. Dat zag je ook met DeWollf in 2011. Die stonden, weliswaar ’s middags na Lowlands zingt, ook in de Alpha en dat was een te groot podium voor ze. Tangarine past prima in de India.

  • pietertjo

   Tangerine is een typisch Charlie bandje. Je gaat mij niet vertellen dat ze in 1 van de hoofdtenten staan.

 2. LS

  Deze week is bekend gemaakt dat The War On Drugs en Forest Swords naar BKS gaan. Daarnaast geeft NOFX een zaaloptreden in de week voor Lowlands, dat zelfde geldt voor Pet Shop Boys, dus die bands komen waarschijnlijk niet. Lily Allen zal ook niet komen, zij is het hele weekend volgeboekt.

  En dan komt Lowlands met Tangarine. Geen verkeerde band, maar ook geen naam waar je op zit te wachten.
  Kom op Lowlandsorganisatie, zet even een tandje bij!

 3. David

  Bijna drie weken verder en alleen maar broodkruimels i.p.v. luxebroodjes. Er zullen toch wel wat headlines uit België hierheen komen.(pukkelpop)

 4. Martijn

  The Bloody Beetroots bijvoorbeeld (als in: ‘kruimels’ die vanuit België komen overwaaien)??

 5. nou en!

  Nou vindt nie dat pukkelpop zo’n spectaculaire line up heeft

 6. Thijs

  Broodkruimels… luxe broodjes… geduld mensen. Er zijn jaren voorbij gegaan dat er rond deze tijd van het jaar nog helemaal niets bekend was.
  Daarbij: als je voor de headliners gaat, kan je beter kiezen voor pinkpop, pukkelpop, of werchter. Persoonlijk vind ik wel dat je daar dan een beetje sfeer voor inlevert. Het is maar wat je kiest!

 7. Rick

  Waarom geen Pet Shop Boys? Welke andere “oude” artiest komt er dit jaar dan (zoals voorheen Grace Jones, Iggy pop …)? UB40 ?

 8. Jasemin

  That’s not even 10 mienuts well spent!

U kunt niet meer reageren.