Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Peiling: verkoopt Lowlands weer zo snel uit?

De kaartverkoop voor Lowlands 2014 gaat over één week van start. Wat denk jij – gaat de kaartverkoop weer net zo snel als voorgaande jaren?

Ik denk dat Lowlands dit jaar

Bekijk resultaten

3 reacties

 1. Ralph

  Interessante poll. Afgelopen zaterdag sprak ik nog in een Amsterdamse kroeg met iemand van Lowlove over dit onderwerp. Ik vond het een leuke kennismaking en discussie.

  Zaterdag start de voorverkoop. Ik ga toch op tijd klaarzitten en ik mijd de F5 knop, want dat schiet niet op! Of Lowlands snel uitverkoopt vind ik lastig te zeggen met een prijsverhoging en een hoog werkloosheidspercentage plus de concurrentie van andere festivals.

  We zullen zien. En we horen het aanstaande zaterdag wel. Dat Lowlands 2014 uitverkocht raakt denk ik wel, maar hoe snel durf ik niet te zeggen.

 2. Daan

  Lowlands zal ondanks de hevige kritiek dit jaar weer binnen binnen 2 uur uitverkopen. De oude garde wordt gewoon vervangen door jonger publiek. Ik snap dat het voor het oorspronkelijke lowlandsvolk vervelend is dat het festival niet meer is wat het voor hen ooit was, echter houd je dit gewoon niet tegen. Wees niet getreurd, er zijn namelijk genoeg interessante alternatieven.

  Ik denk overigens wel dat het aanbod van kaartjes op marktplaats en ticketswap vlak voor het festival groter dan ooit zal zijn. Heb het idee dat men tegenwoordig voor de zekerheid maar een kaartje koopt en tegen de tijd dat het zo ver is pas kijkt of ze daadwerkelijk naar het festival gaan.

 3. Di Vers

  Hoop dat het snel uitverkoopt, heb ik zoals de afgelopen jaren weer een kaart in de laatste week voor 100 euro als alle wannabee’s toch besluiten niet meer te gaan!

U kunt niet meer reageren.