Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Ook line-up Juliet begint vorm te krijgen

Na eergisteren 18 nieuwe muzieknamen bekend gemaakt te hebben is het nu het theaterminnend Lowlandspubliek dat verwend wordt door Rapid Razor Bob. Zojuist maakte Lowlands namelijk een deel van de Julietprogrammering bekend.

De meest in het oog springende act is zonder twijfel de musical War Horse van Stichting Theateralliantie, de indrukwekkende paardenpoppenshow gebaseerd op de gelijknamige film, waarbij de poppenspelers één worden met hun mechanische rijdier.

Andere shows waar we reikhalzend naar uitkijken zijn het acrobatische cabaret van The Ashton Brothers, Buurman en Buurman XL, een absurde, lompe, harde volwassen variant van de geniale kinderserie en The New Rambo Generation van de Young Gangsters, één van de grote successen van de afgelopen Oerol Editie.

Dansliefhebbers moeten het tenslotte hebben van de oudgedienden van Het Nationale Ballet, ICK en Karel van Laere & Vanja Rukavina, maar er zullen ongetwijfeld nog meer dansacts bekend gemaakt worden. Overige theatergezelschappen die het podium van de Juliet zullen beklimmen zijn Trouble Man & Frascati Producties, Dood Paard, Damiaan Denys & Bo Tarenskeen.

4 reacties

 1. Ralph

  Juliet begint vorm te krijgen. Nou hij is al in ‘vorm’ wat mij betreft. Dat zijn echt namen waar ik u tegen zeg. Dat wordt weer in de rij staan bij de Juliet. Laat de strandbal maar komen.

 2. jelle

  Vooral War Horse lijkt me heel gaaf! Echt hele vette namen dit!

 3. Dutch

  https://www.youtube.com/watch?v=tRlh23TTV4w

 4. Martin

  Huh? War Horse? Cool! :D

U kunt niet meer reageren.