Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Maandoverzicht maart: nieuwe namen, een verhuisde Camper Camping en twee peilingen

Het was een rustige maand waarbij het Lowlandsnieuws maar mondjesmatig binnenstroomde.

Gelukkig begon de maand met nieuwe namen, iets waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Zowel Blaudzun als Tangarine (zelfbevestiging) komen nieuwe album presenteren en ook Die Antwoord, Black Lips, I Am Legion, Shlohmo en Sohn zullen komen. De populaire Stromae bevestigde zichzelf op zijn Facebook. Alle nieuwe namen hoor je natuurlijk in onze Spotify-lijst.

Van een hele andere orde, deze maand dook het gerucht op dat de Camper Camping zou verplaatsen. Al gauw liet Bente Bollman, de marketingmanager, ons weten dat dit inderdaad het geval is aangezien camping 5 ‘wat krap in zijn jasje is komen te zitten’. Mensen met een camper zullen dit jaar achter Camping 1 komen te zitten.

Verder houden wij altijd enorm van peilingen en jullie ongezouten mening op onze site. Zo bleek dat één derde de ouderwetse Groove Tube, die jarenlang op het midden van het terrein pronkte, mist. Daarnaast moet dit jaar toch echt het broodje beenham terug komen. De nieuwe peiling kun je hier vinden en houdt zich bezig met de vraag welke Best Kept Secret of Down The Rabbit Hole act je graag op Lowlands wilt zien.

12 reacties

 1. okenouen

  raakt dit nou ooit nog uitverkocht?

 2. jelle

  Ik vind het juist lekkerder als het wat rustiger is :) maar het raakt nog wel uitverkocht, ze zeiden dat er nog 5000 tickets waren dus dat zijn er waarschijnlijk 10000. Daarvan zijn er al heel wat verkocht sinds de eerste dagen en er komen nog wel veel grote namen gok ik. Er is nu nog nieteens eenderde van de alpha bekend.

  • okenouen

   Grote namen? 2 van de 3 (qotsa en skrillex) headliners zijn al bekend, en interpol en imagine dragons nemen ook een prominente plek in in de alpha. Denk dat de grote namen verder uitblijven…

   • pietertjo

    Waar haal jij Interpol vandaan?

    • joppe

     ja ?!?!?! dat vraag ik me ook af…
     en er komen nog vast wel wat “trekpleisters” bij hoor……
     een flinke naam kan ook in de grosch staan

    • okenouen

     eeeh oeps, bedoelde the national. Maar nogmaals, ik denk dat de allergrootste namen al gepresenteerd zijn.

   • marijn

    Euh…ik mag toch hopen dat je beseft dat er nog ruim 100 artiesten bekend gemaakt gaan worden……..en wat lopen een hoop mensen zich druk te maken over grote namen….heb in de loop der jaren genoeg “kleine” namen gezien die meer indruk hebben gemaakt dan de “grote” namen waar “men” om roept

 3. peter

  Ik hoop toch op een leuk feestje met……the Pet Shop Boys :-)

  Zijn in de buurt dus boeken die Oldies!

 4. joppe

  Ja, de kleintjes zijn inderdaad de gene die ik een paar jaar later nog herinner… Das wáár !

 5. Lynn

  Ik zou go back to the zoo eigenlijk ook wel een goede toevoeging vinden!

 6. jelle

  De namen komen ongeveer iedere 2.5 week en tot nu toe 2x op een dinsdag 1x op een donderdag en 1x op een maandag, de laatste namen waren 2.5 weken terug dus ik verwacht deze week wel weer namen! (Het is wel vergezocht maar het klopt wel)

 7. Rose

  ik hoop stiekem heel erg op George Ezra, maar ook met een “mindere” lineup blijft Lowlands altijd de moeite (en uhm het geld) waard!

U kunt niet meer reageren.