Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Flinke herindeling terrein op Lowlands

We waren er bijna aan gewend dat we vanaf de ingang rechtdoor de Bravo in konden lopen. Maar dan sta je in 2014 toch echt in de India te koekeloeren, want het eerste deel van het terrein gaat behoorlijk op de schop. 

Belangrijkste wijziging is dat de Bravo vanaf de ingang gezien naar rechts verschuift, met nog dieper in de hoek de Tïtty Twister. In het hart van het terrein staat de Hacienda, waarmee de GrooveTube feitelijk na een dwaalperiode van enkele jaren zijn oude stek weer terug heeft. De X-Ray heeft links in de hoek een plek gevonden, waar ook een klein buitenpodium komt (wij vermoeden voor straattheater).

In het tweede deel van het terrein verandert minder. Dat de Mike voortaan Romeo heet, was al bekend. De plek is echter hetzelfde gebleven.

11 reacties

 1. jelle

  Is het spookhuis er weer? Er gaat maar 1 pondje maar er staat wel een kruis bij de naam naast de yoga

 2. DikkieDAP

  Waar is de beugelbar!? in de kelder van de Bravo?

  • Mr. Floppy

   ‏Vraag via Twitter
   @recyclingwear 1 uur @Rapid_Razor_Bob is er dit jaar geen Beugelbar? #LL14

   Antwoord
   @Rapid_Razor_Bob @recyclingwear Nee, die slaan een jaartje over. De koelservice is er uiteraard wel met dit keer een Bierwinkel erbij :)

   • Saffie

    Vooral benieuwd naar de bierwinkel. Zojuist op Twitter bevestigd gekregen dat hij anders is dan voorgaande jaren. Meer info willen ze niet kwijt…

 3. Kovv

  Waar is Pon?

 4. KirkOlson

  De GrooveTube terug op z’n ouwe stek ! En de India ook weer een prominentere plek.

  Blij dat er zowaar naar me geluisterd is http://www.lowlove.nl/2014/nieuws/peiling/peiling-welke-verdwenen-plek-op-lowlands-mis-je/

  Nu alleen de X-Ray en de Titty Twister nog omwisselen en deze ouwe lul (16x Lowlands) is weer helemaal tevreden,

 5. arjan

  GEEN BEUGEL BAR :(

  NEEEEEEEE!!!!!!!!!!

 6. martin

  Is er überhaupt iemand in het spookhuis geweest vorig jaar? En was het wat?

 7. Eva

  Voorgaande keren op camping 7 gestaan. Maar als ik de plattegrond bekijk is dat nu de camping die het verst lopen is? Of zie ik dat verkeerd.

  • joppe

   klopt Eva. ik sta steeds op de camper-afdeling en das de laatste camping. Als alles goed vol staat gaat camping 7 open. de komt dus nog na het caravan en camper veld. nu is deze achter de Grolsh, dus schuift alles denk ik wat op….

   • Eva

    Gezien het weer hoop ik dit jaar niet met mijn tent in een greppeltje te staan. Dan maar iets verder lopen als er wel voldoende plek is op 7.

U kunt niet meer reageren.