Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

De eerste namen: Skrillex, Queens of the Stone Age en Imagine Dragons

Daar zijn ze dan, de eerste bevestigde namen voor Lowlands 2014. Onder meer Queens of the Stone Age, Skrillex en Imagine Dragons komen naar Biddinghuizen. Wie dit – en meer – wil meemaken, moet in zijn agenda een dikke rode cirkel om zaterdag 1 februari zetten.

Ook The Cat Empire, Mando Diao, Fink, Gregory Porter, The Skints, Red Fang en Bassekou Kouyaté & Ngoni Ba zullen in augustus optreden. We melden gisteren al dat James Holden ook van de partij zal zijn. Ook de komst van het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Anthony Hermus was al bekend.

Lowlands maakte ook bekend wanneer de voorverkoop begint: zaterdag 1 februari vanaf 11 uur. Kaarten kosten 195 euro, inclusief 10 euro servicekosten. Per persoon zijn er maximaal 4 kaarten te koop.

13 reacties

 1. Ferraro

  OK, lijkt mij dat 1 Bravo- en 2 van de 3 Alpha- headliners bekend zijn. Mooi begin!

 2. jelle

  @ferraro Imagine Dragons headliner op de alpha? Ze hebben maar 1 album dus ik hoop (denk) het niet

  • Ferraro

   Nee, ik zou ID zeker geen headliner willen noemen. Wel QOTSA en Skrillex in de Alpha, en James Holden in de Bravo. Of mijn vermoeden klopt, weten we eind juli.

 3. Bas

  Imagine Dragons zie ik ook niet in Alpha, maar wel in een grotere tent. doen nu samen met The Naked And Famous een grote arenatour in Amerika volgens mij. QOTSA en Skrillex afsluiters in Alpha is een zekerheid inmiddels, James Holden lijkt mij krijgt ook een prominent plekje in Bravo

  • Richard Ridder

   Imagine Dragons stond vorig jaar al in de Grolsch. Dus als ze in een grotere tent staan, dan staan ze in de Alpha.

 4. Martin

  Goed begin. Ik ken zelfs een aantal namen! :)

 5. Jim

  Het zou goed kunnen dat Skrillex geen afsluiter is in de Alpha. De dubstep scène is redelijk dood vergeleken met 2 jaar geleden. Misschien een rondje Bravo dit jaar voor Skrillex?

 6. Ferraro

  Dubstep scene ligt idd op z’n gat, dat zag je ook terugkomen in de programmering van LL in 2013. Ik verwacht toch dat Skrillex gewoon in de Alpha staat. Op z’n nieuwe album werkt hij samen met A$AP Rocky en Flume, kans lijkt me klein dat ie blijft hangen in de stijl van z’n eerste producties. Een mix van Bass music, Trap met een vleugje oldskool Dubstep lijkt mij wel degelijk Alpha-fahig.

 7. Rob

  Als je Imagine Dragons niet in de Alpha zet krijg je Ben Howard-achtige toestanden als in 2012. Heel vrouwelijk LL wil daar namelijk heen.

 8. Jim

  Imagine Dragons mag van mij best in de alpha staan. Maar ik denk dat ze een slot krijgen op de dag. Afsluiten zie ik ze niet doen. tenzij er niet genoeg headliners zijn gestrikt :P

 9. Andreas

  Imagine Dragons komt echt wel in de Alpha terecht, maar nog niet als headliner. De Grolsch stond vorig jaar echt propvol.

  Skrillex hopelijk niet als headliner, ik zie liever iets anders. Ik vond het in 2012 echt geweldig, maar hoop op iets nieuws.

 10. Danny

  Programma belooft weer erg goed te worden!

  Spannend.

  Skrillex en QOTSA, wow!

  en meer hardere bands! Altijd goed natuurlijk.

  D

 11. Pilsdrinker

  Kudt kudt kudt Skrillex weer. Wat een trieste headliner was dat in 2012.

U kunt niet meer reageren.