Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Dancenamen bevestigen zich voor Lowlands

De Lowlove crew zit vandaag in de Berlijnse technohemel Berghain, een prima plek om te schrijven over een aantal zelfbevestigingen in de elektronische hoek. Hunee en zijn maatje Antal staan volgens Resident Advisor in augustus in de polderklei te ‘pompen’. Hunee bevestigt dit ook nog eens op zijn eigen site. Volgens datzelfde Resident Advisor is ook Interstellar Funk (Ollf van Elden) voor Lowlands vastgelegd, iets dat ook op de site van het Amsterdamse Squz Agency bevestigd wordt.

En dat is nog niet alles! Het Amsterdamse boekingskantoor Top Billin weet te vermelden dat MC Fit (bekend van hiphopcollectief Flinke Namen) ook naar Biddinghuizen komt. In welke hoedanigheid dat zal zijn, wordt echter nog niet duidelijk.

Zoveel dansbare zelfbevestigingen betekent ongetwijfeld dat de komende weken de dancenamen officieel worden bevestigd door de organisatie. We kunnen niet wachten!

En dan nu terug naar de dansvloer.

Toevoeging 7 juli: En het blijft (zelf)bevestigingen regenen. Het Oostenrijkse duo Reinhard ‘Camo’ Rietsch en Markus ‘Krooked’ Wagner verklapt op eigen site haar komst naar Biddinghuizen en volgens onze concullega’s van 3voor12 zou Mojo The Acid al hebben vastgelegd voor Lowlands, maar het collectief met singer-songwriter Ry X heeft hier zelf nog niets over los gelaten.

Dank voor de tips Indiaantje89, RobbertVKH en Charlotte.

14 reacties

 1. Ferraro

  Aha, Lowlove doet aan field research om goed voorbereid de polder te betreden in augustus?

 2. Joeri

  Zo veel vind ik t niet maar ben benieuwd naar de rest!
  Kom maar op met het nachtprogramma!!

 3. Indiaantje89

  http://3voor12.vpro.nl/nieuws/2014/juli/Pitch-2014-dag-1–Moderat-zorgt-voor-een-verkeersinfarct.html

  Volgens 3voor12 staat The Acid ook op Lowlands. Gevonden door RobbertVKH RobbertVKH van het FOK! forum.

 4. Charlotte

  Camo & Crooked heeft zichzelf ook bevestigd

  http://camoandkrooked.com/tour-dates/

 5. arjan

  Veel drum and bass
  vrijdag avond bravo

  AUB!!!!

 6. Ferraro

  Nice!

 7. PIIIINNNGGG

  http://windishagency.com/tours

  Klaxons

  • Ferraro

   Dat zou dan de 17e moeten worden, aangezien Klaxons 15e op Sziget en 16e op Grape staan.

 8. Marco

  Nu nog Martyn,Todd Terje, wat DJ’s van Life and Death en Innervisions, Legowelt en ander Nederlands talent bekend maken en ik ben hartstikke tevreden!

 9. Robert

  Nog een klapper erbij als vorig jaar met Richie Hawtin en het kan los! Dit jaar 10 jaar geleden dat Jeff Mills op t programma stond …

 10. Iets

  Carl Cox zou wel erg tof zijn…

 11. MikeBruin

  Lowlove, op RA staat dat Young Marco komt draaien op Lowlands. Ik heb deze niet in het lowlandsprogramma zien staan, of in een van jullie berichten. Dacht ik meld het even!

 12. Abel

  Birth of Joy bevestigde zichzelf vandaag via Facebook.

U kunt niet meer reageren.