Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Camper Camping komt dichter bij festivalterrein te liggen

Camping 6, ofwel de Camper Camping waar Lowlanders die met de caravan, camper of vouwwagen komen, kunnen staan, verhuist dit jaar. De nieuwe plek zal dichter bij het festivalterrein liggen.

Dat zei marketingmanager Bente Bollmann vanochtend tegen ons naar aanleiding van het gerucht dat camping 5 in z’n geheel niet beschikbaar zou zijn.

Op het terrein waar de campers altijd mochten staan, in de achtertuin van camping 5, is Lowlands “wat krap in het jasje komen te zitten”, zegt hij. Bovendien zijn er enkele zaken die buiten Lowlands spelen, maar wel effect hebben op de inrichting van de campings. “Zo komt er een ecologische verbindingsroute waardoor we een deel van het terrein niet meer kunnen gebruiken en wordt er binnenkort door een projectontwikkelaar een aantal vakantiewoningen gebouwd.”

Waar de Camper Camping dan wel komt, is nog niet duidelijk, maar hij komt volgens Bente in elk geval een stuk dichter bij het festivalterrein te liggen.

Lowlands wil binnenkort met concreter nieuws komen.

Tickets voor de Camper Camping (die je koopt per voertuig, niet per persoon) kosten 69 euro. Ze zijn nog niet uitverkocht.

8 reacties

 1. joppe

  ik ben benieuwd. nu stond ik altijd het verste weg van het festival-terein. ben benieuwd waar k mijn vw-tje dan mag gaan zetten……

 2. Ab

  Nou, ik hoop niet dat dit een soort bezuinigjngsidee is met als gevolg een of ander weggezet plekje. Verbeteringen altijd welkom uiteraard, maar ik vrees voor andere beweegredenen, zoals o.m. verkeerslogistiek. Meer maandagmensen inhuren is dan beter.

 3. Mark

  Nou zo, te lezen dus gewoon aan het begin van camping 5… Lijkt me ook de enige optie gezien de weg die er naar toe gaat….

 4. hayat

  Fijn! Dit jaar geen half uur hoeven te lopen vanaf camping 6 :D

 5. gwv

  Het festivalterrein wordt op dit moment uitgebreid verbouwd. Nieuwe wegen, snoeien, vaste toiletunits, vakantiehuisjes, drainage. Maakt deel uit van een europese subsidie waarmee het festivalterrein nationaal evenemententerrein wordt en verbeterd wordt.

  Waar vroeger de campers stonden komen de huisjes. Daarentegen wordt het deel van de parkeerplaats uitgebreid.

  Rij er 1x per week langs. Is echt een verbetering kan ik zeggen :-)

 6. Ralph

  Dat is wel nieuws. Dus als ik het goed begrijp gaat het terrein op de schop? Verklaard dat misschien o.a. de prijsverhoging.

 7. GWv

  @Ralph lijkt me sterk. Het terrein is eigendom van gemeente Dronten, niet Lowlands en wordt gebruikt voor heel veel evenementen. Op sommige punten was het gewoon toe aan een verbetering. Dus in principe betaald Lowlands hier niet aan mee.

  Is voor zover ik kan lezen in onderstaand artikel allemaal subsidie, provincie, en gemeente geld.

  http://www.dronten.nl/actueel/nieuwsoverzicht_19/item/start-herinrichting-nationaal-evenemententerrein-dronten_15267.html

U kunt niet meer reageren.