Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Maandoverzicht juli: het programma is rond en het puzzelen kan beginnen

Met nog twee weken op de teller voordat we naar dat ene festival gaan (welke ook alweer?) blijft het nieuws binnenstromen. Hier een overzicht van wat we de afgelopen 4,5 week te weten zijn gekomen.

Begin deze week gingen de laatste ongeldig gemaakte kaarten in de verkoop en daarmee is Lowlands nu echt officieel uitverkocht. De programmering is inmiddels ook compleet. Het begon met de bekendmaking van het filmprogramma en de zelfbevestiging van Typhoon. Ook de opvulling van de X-Ray kreeg vorm door de zelfbevestiging van meerdere dancenamen. Ook de comedynamen werden deze maand bekend gemaakt, evenals de literatuur- dans en theaternamen. Gelukkig bevestigde Lowlands zelf op 15 juli The Kik, Temples en Typhoon en nog wat namen. Twee weken later kwamen daar o.a. Larry Guz en XXYYXX bij en met de laatste bevestiging van Kovacs is het programma compleet. Vannacht werd dan eindelijk het blokkenschema bekend gemaakt, het grote gepuzzel kan dus eindelijk beginnen! Wat als eerste opviel? Disclosure en Stromae sluiten de Alpha af. En ook de indeling van het terrein is weer eens op de schop gezet.

Naast al het officiële nieuws is het natuurlijk hoog tijd voor wat voorpret. Dit kan onder meer met ons dynamische duo Martin en Roos in de serie Fix Stuff With Lowlove, waarin zij wekelijks een nieuw Lowlandsdilemma moeten oplossen. Van het meeslepen van al je bagage tot het vergeten van je tent, geen probleem is ons duo te gek. Wil je weten of je kennis van het Lowlandsprogramma up to date is? Dan doe je er goed aan om onze derde Lowlove quiz te nemen, kom jij wel boven de tien goede antwoorden? En als laatste is daar ook nog onze aftelserie waarin we wekelijks in de ontstaansgeschiedenis van een liedje van een Lowlandsact duiken. Met deze maand Queens Of The Stone Age, Imagine Dragons, Die Antwoord en Portishead. En oja, hier lees je hoe je meedoet om een vette Lowlands goodiebag te winnen.

Eén reactie

 1. arjan

  Aller eerst bedankt voor de dnb
  vrijdag avond!!!
  en dat larry and his flask dit jaar
  er wel bij zijn!

  Mijn vraag is of het mogenlijk is om bongo botrako en congo natty niet tegelijk te laten spelen.
  allebij nog nooit gezien en het mag eigenlijk niet gebeuren om er 1 te missen;)

  Hier kun je vast weinig mee
  standaard gezeur
  maar toch bedankt

  verders lowlands blijft gewoon top!

U kunt niet meer reageren.